![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1171 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 31-05-2009
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 duratec
Rocznik: 2009
|
A ja mam pytanko, bo juz mnie szlag trafiaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy Wasze pasy bezpieczenstwa tez tak glosno sie zachowuja na "wybojach"? Ja rozumiem, ze tam sa elementy mechaniczne, zapadka do blokowania, ale pierwszy raz w zyciu dopiero zwrocilem uwage na to, ze je slychac? albo bylem gluchy wczesniej, albo klasa srednia daje ciala?? |
|
|
|
|
|
#1172 |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 26-11-2008
Model: Mk4 Mondeo TitaniumX
Silnik: 2.0 Duratec 145KM
Rocznik: 05.2009
|
Jeżdżąc po dziurawych ulicach musze powiedzieć, że jeszcze nie zwróciłem uwagi na odgłosy dochodzące z mocowania pasów bezpieczeństwa, u mnie nic nie słychać.
|
|
|
|
|
|
#1173 | |
|
Feel The Difference
![]() Imię: Mirek
Model: MK5 Titanium X, Focus MK4 St-Line
Silnik: 2,0tdci 150=>180=>200+, 1,0 125KM
Rocznik: 2016,2018
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#1174 | |
|
|
Cytat:
Na marginesie, jak skoncze walke z Ford Polska, dotyczaca parametrow opon, jakie mozna zamontowac do mk4 z 2.0 duratec, opisze na forum. A powiem, ze historia az sie prosi o tvn turbo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#1175 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Paweł
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 EcoBlue
Rocznik: 2019
|
Cytat:
U mnie niemal zawsze, po wysiadce pasażera, klamra pasa zawija się w poprzek i tłucze o plastik słupka. Wystarczy "wyprostować pas z klamrą i hałas się kończy. Nie wiem dlaczego ale niemal za każdym razem gdy pasażer odpina i puszcza pas klamra właśnie tak się układa między fotelem a słupkiem...
|
|
|
|
#1176 |
|
|
U mnie tak brzeczy, czy pas jest zapiety, czy odpiety. Juz go ukladalem, glaskalem, dociskalem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To jest dziwiek tej zapadki, ktora dziala, jak gwaltownie go napinasz. Natomiast ostatnio, to juz slysze i plastik - hmmm moze od mojego dociskania, sie poprzestawialo cos.
TO nie jest nic glosnego, ale jak wracalem z wylaczonym radiem, stala predkoscia, na trasie to wkurza takie "bzyczenie" przy uchu. Nigdy w poprzednich autach nie slyszalem czegos takiego, a byly i klase i 2 nizej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#1177 |
|
Feel The Difference
|
Co z tymi oponami gadaj Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#1178 | |
|
|
Cytat:
2 wersja 215 V i jeszcze 93 - popularna opona na zime <hahaha> powyzsze, bo tak homologacja maGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. <hahaha> zaczelo sie o tego, ze w jednym miejscu jest podane 205 w innym 215 i w zasadzie chodzilo mi tylko, abym mial opone do ktorej nie przyczepi sie ubezpieczyciel w przypadku jakiegos BUM, wypadku itp , ze nie zgodna ze specyfikacja. Dodam, ze rok temu ford robil ulotki reklamowe na komplety sprzedawane przez dealerow - 205 H 91 , a rowniez uczestniczy w zakupie opon do dealerow. ja jestem opcji 205 H 91, ale zapienili mnie swoim brakiem wiedzy !!!! |
|
|
|
|
|
|
#1179 |
|
Feel The Difference
|
Chodzi o zimę ? Bo nie kumam. Jeśli o zimę to trudno kupować opony z indeksem V w 16" bo i po co, wystarczy H. W myśl naszych przepisów indeks prędkości nie powinien być mniejszy niż prędkość maksymalna samochodu (katalogowa) A tak naprawdę to w Polsce chyba nikt nie zwraca na to uwagi ja narazie, ważne żeby łysa nie była i tyle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#1180 |
|
|
Napisalem skarge i zobaczymy co dalej. Moze ktos niepoinformowany byl, moze zadawalem glupie pytania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zobaczymy.
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| mondeo mk4 , usterki |
|
|