![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#101 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 03-09-2009
Model: C-MAX
Silnik: 1.6 EcoBoost 150KM
Rocznik: 2011
|
Cytat:
Czyli nie ma jej gdzie zamocować, czy można do 2 uchwytów znajdujących się za 2 rzędem? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sorry, że tak drążę, ale w salonie powiedzieli, że jak jest trzeci rząd, to nie ma siatki i kropka, a tu jednak wielu mówi, że da się... Tylko na razie nie mam jasności jak da się... Już wiem, że na górze trzeba dorobić uchwyty (ew. zlecić przy zamówieniu), ale na dole te uchwyty są dostępne przy 3-im rzędzie, czy są zasłonięte/wykorzystane przez te 3-ie fotele? (@makos: oczywiście cały czas mówię o złożonych 3-ich fotelach na płasko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., to jasne, że nie będę zakładać siatki, by oddzielić ludków z 3-ego rzędu od reszty pasażerów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) |
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
![]() Imię: Marek
Model: S-Max Titanium
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2007
|
Kristoforos;
po chłopsku: 1. wersja 7 os. fotele 3-go rzędu złożone - zakładasz siatkę i spox - masz kufer oddzielony od 2-go rzędu elastyczną siatką 2. wersja 7 os. fotele 2-go i 3-go rzędu złożone - jw. spox - masz wieeeelki kufer oddzielony od 2-go i 3-go rzędu elastyczną siatką 3. wersja 7 os. fotele 3-go podniesione - nie ma sensu montowania siatki |
|
|
|
|
|
#103 |
|
![]() Zarejestrowany: 26-08-2009
Model: S-MAX II
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2015
|
Trudno samemu założyć mocowania na górze?
Trzeba mieć coś specjalistycznego, czy po prostu w odpowiednim miejscu się przecina się podsufitkę i coś wkręca? |
|
|
|
|
|
#104 | |
|
![]() Zarejestrowany: 03-09-2009
Model: C-MAX
Silnik: 1.6 EcoBoost 150KM
Rocznik: 2011
|
Cytat:
ja pytam o jedną, konkretną rzecz, a Wy mi odpowiadacie na okrętkę, jak z folderów reklamowych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w salonie mówią: nie da się tu czytam: da się pozostało jedno malutkie tyciu tyciu pytanie: Ad1. "zakładasz siatkę" - jak? u góry już wiem: na zaczepy a u dołu? mano pisał o uchwytach za drugim rzędem siedzeń - więc moje pytanie: te uchwyty, przy położonych na płask fotelach trzeciego rzędu, są dostępne, czy nie? Ad2. nie będzie zastosowania w moim przypadku, ale tu to już w ogóle nie widzę odpowiedzi na pytanie "jak?"... kolejne zaczepy w suficie i podłodze?? |
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
|
Cytat:
Rzeczywiście miałem coś źle odkliknięte w ustawieniach. Spróbuj teraz, mam nadzieję, że wszystko OK. Pytanie zasadnicze jest takie - czy da radę przewieźć ten konkretny wózek przy rozłożonych fotelach 3. rzędu? Reszta tematów via priv. Pozdrawiam Bartek |
|
|
|
|
#106 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 17-03-2009
Model: S-Max
Silnik: 2.5 T
Rocznik: 2009
|
Cytat:
Tych baranów z salonu to nie słuchaj, bo oni się nie zagłębiają w takie szczegóły. Dla nich ma 4 koła i wszystko. Mogę Ci powiedzieć, że wiekszość z nas tutaj obecnych lepiej by sprzedała S-Maxa w salonie niż handlowiec z Forda. |
|
|
|
|
|
|
#107 | |
|
ford::amateur
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2008
|
Cytat:
pozdrawiam, //M |
|
|
|
|
|
|
#108 | |
|
|
Cytat:
Pozdrawiam, //M |
|
|
|
|
|
|
#109 | |
|
|
Cytat:
//M |
|
|
|
|
|
|
#110 | |
|
|
Cytat:
Jak S-max okaże się za mały, przymierzę się do Galaxy. Albo poszukam innej marki. Pozdrawiam Bartek |
|
|