Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Life > Hyde-Park
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 13-10-2009, 09:04   #111
mano
ford::amateur

Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Nasze dzieciaki w Maksiach

Cytat:
Napisał bchmiel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No nic, pozostaje mi więc przymierzyć wózek w salonie. Właśnie zdecydowaliśmy się na kupno takiej Teutonii, pozostaje tylko znaleźć do niej gondolki+śpiworki na zimę, więc będzie co przymierzać. Na razie wiem tyle, że do Mundka wózek wchodzi.
Jak S-max okaże się za mały, przymierzę się do Galaxy. Albo poszukam innej marki.

Pozdrawiam
Bartek
Mysle ze nie masz innego wyboru niz gondolki Teutonii poniewaz inne beda za szerokie do konstrukcji wozka...ze o nie pasujacych mocowaniach nawet nie wspomne. Koszt niestety dosc wysoki.
Pozdrawiam,
//M

mano jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-10-2009, 18:11   #112
foxtrot
ford::advanced

Imię: Marek
Model: S-Max Titanium
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2007

Kristoforos;

jeszcze raz... ;-)
da się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ad1. "zakładasz siatkę"
u góry już wiesz: na zaczepy (uchwyty)
na dole - tak samo!
Twoje pytanie: te uchwyty, przy położonych na płask fotelach trzeciego rzędu, są dostępne, czy nie?
Moja odpowiedź - TAK są dostępne :-)

Ad2. kolejne zaczepy w suficie i podłodze??
dokładnie TAK - tak samo jak za drugim rzędem siedzeń :-)

żeby mieć 100% pewności i nie wprowadzać Cię w błąd sprawdziłem to dzisiaj jeszcze raz organoleptycznie ;-)
dodam, że owe uchwyty - to chromowane "uszka" w kształcie litery "u";
w podłodze przy położonych dywanikach ich nie widać, a w dachu nieużywane są maskowane ruchomą zaślepką
foxtrot jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-10-2009, 21:38   #113
Kristoforos

Model: C-MAX
Silnik: 1.6 EcoBoost 150KM
Rocznik: 2011

@foxtrot:

Dzięęęęęęęki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kristoforos jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-03-2012, 21:47   #114
slavobos
ford::average

Imię: Sławek
Model: S-MAX Titanium / Transit T350 LWB
Silnik: TDCI 2,0 140KM Powershift / 2,2 TDCI 100KM
Rocznik: 2012/ 2013

Witam

Odświeżę trochę temat. Chciałem założyć DVD/LCD dla moich dzieci. Dysponuję co prawda telewizorem sufitowym, który zdemontowałem n mojego Galaxy, niestety nie mogę go założyć ze względu na panoramiczny dach.
W związku z tym pytanie co myślicie o tym?
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Może ktoś już coś takiego użytkuje?
slavobos jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-03-2012, 21:52   #115
Torusek

a moje dzieciaki na sam pomysł wyjazdu aż się ciesząGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tacy mali podróżnicy- zaczęły jeździć zanim skończyli pierwszy miesiąc życia a wyprawy po 800 km im nie straszneGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-03-2012, 22:00   #116
slavobos

Imię: Sławek
Model: S-MAX Titanium / Transit T350 LWB
Silnik: TDCI 2,0 140KM Powershift / 2,2 TDCI 100KM
Rocznik: 2012/ 2013

Jak kupowałem s-maxa i moje pociechy zobaczyły, że nie ma w nim TV to nie chciały wysiąść z Galaxy. A musiałem go zostawić w rozliczeniu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
No dobra ale co myślicie o tym wynalazku na podłokietnik?
slavobos jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-03-2012, 22:23   #117
greegi

Model: S-max
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2013

ja sie zastanawiam ale nad czyms takim
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Na allegro tez jest, ale z ebaja wychodzi znacznie taniej. Mam tylko problem jak ugryzc procedury zakupowe i ewentualne reklamacje.
Kupowal ktos cos na ebayu? Jest to bezpieczne?
greegi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 14-03-2012, 07:01   #118
kuba_del

Model: S-MAX Titanium
Silnik: 2.0 diesel 140KM
Rocznik: 2010/2011

maksiu to naprawde fajne auto,a jesli chodzi o dzieci to do tej pory moim zdaniem najlepsze.Duzo miejsca na nogi,osobna regulacja kazdego z foteli,ktore sa chyba wystarczajaco wygodne..w zeszle wakacje jechalismy do Chorwacji i musze napisac ,ze oczywiscie telewizorki byly na wyposazeniu ,ale ani razu nie musialem ich odpalac w tamta strone ,dzieci bardzo grzeczne,nie bylo marudzenia,krecenia sie itd. itp. z powrotem juz graly ale byla to raczej zachcianka czy chec obejrzenia konkretnej bajki..ale ogolnie w codziennym uzytkowaniu maksiu sprawdza sie na medal,bez problemu zona lub czasami ja ide do tylu i siadam miedzy dwoma fotelikami dzieciecymi ,w poprzednim mondeo tez dawalem rade sie tam wcisnac ale jednak cos upijalo w d...pe a tutaj pelen komfort ,git majonez Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kuba_del jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 28-06-2014, 21:05   #119
wojtekzwojkowic2
ford::amateur

Model: s-max
Silnik: powershift 2,0 163km
Rocznik: 2011

witam
widzę że temat dawno nie ruszany więc trochę dla odświeżenia. wakacje za pasem i różne wyjazdy więc w aucie przydałoby się parę rzeczy. brakuje mi w fotelach rozkładanych stolików dla dzieciaków i tutaj moje pytanie, czy jest jakaś opcja aby zaadoptować jakieś stoliki z innego modelu forda ewentualnie z innej marki. pytam ponieważ używek do s-maxa praktycznie nie ma a w salonie ceny raczej wyrywają z butów. proszę o jakąś poradę jeśli ktoś miał podobny problem. co jeszcze polecacie z fajnych gadżetów do auta na wakacyjne wypady? pozdrawiam
wojtekzwojkowic2 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania