![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1311 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 30-08-2008
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCi 130KM
Rocznik: 12.2005
|
Jak postepy ? Udalo sie zlokalizowac modol BT ?
|
|
|
|
|
|
#1312 | |
|
ford::beginner
![]() Imię: Tomek
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2005
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#1313 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 19-12-2009
Model: Focus Mk II
|
Mam taki problem otóż od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem forda focusa mk II z 2005 r i nie wiem jak sie ustawia zegar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. szukałem tutaj na forum w temacie DENSO co powinienieś wiedzieć ale jak doszedłem do 40 strony to mnie juz oczy zaczęły boleć mam wyświetlacz denso taki duży i kolorowy. Prosze napiszcie króciutko jak to zrobic bede wdzieczny
|
|
|
|
|
|
#1314 |
|
|
W mondeo niestety nie ma zegara w denso, aczkolwiek jak dałem przywrócenie ustawień fabrycznych to w lewym górym rogu pojawiło się puste pole i po jego kliknięciu wyskoczyło ustawianie godziny oraz daty. Oczywiście po wyłączeniu i załączeniu denso pole zniknęło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
|
|
|
|
|
|
#1315 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 10-08-2005
Model: fiat 500x
Silnik: 1.4 MA 170KM AT9
Rocznik: 2016
|
musisz nacisnąc i przytrzymać ok 5 sek okno z zegarem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#1316 |
|
![]() Zarejestrowany: 10-08-2005
Model: fiat 500x
Silnik: 1.4 MA 170KM AT9
Rocznik: 2016
|
Mam pytanko do fachowców - mam zainstalowaną w aucie jakąś baze od telefon, chciałbym łączyć się z denso za pomocą BT niestety nie działa, czy przypadkiem nie jest tak że mam moduł do tel na kablu kosztem BT? w menu serw. BT jest na on (podświetlony na żółto) proszę o pomoc.
|
|
|
|
|
|
#1317 | |
|
ford::beginner
![]() Imię: Tomek
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#1318 |
|
![]() Zarejestrowany: 09-06-2008
Model: C-Max
|
Dla potomnych Tips&Tricks po odłączeniu akumulatora.
Niestety ktoś kto mi go podłaczył wpisał jakiś bzdurny kod. Objawy: działa navi, prowadzi, nawiguje (bez głosu), widzi telefon (brak głosu), radio nie działa (na ekranie przyciski 1-6), cd nie przyjmuje płytki. Nie ma opcji wpisania kodu. Czyli radio zablokowane, CD nie działa, panel i wszystko inne działa, ale jest nieme. Trzeba raz jeszcze odłączyć klemy i po podłączeniu pojawi się znów prośba o PIN. Po wstukaniu - działa jak trzeba. Książka tel. dla telefonu przez BT (znalazłem przed chwilą, nie chce mi się marznąć, żeby sprawdzić). Dotychczas ze strony Nokia pobrać można było tylko program dla Symbiana s60v2. Tego nie mogłem zainstalować, ale nie tędy droga. Ze strony [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] wybieramy model urządzenia. Ja mam akurat nokie z S60v3 więc zarówno dla N73 jak i 6730 wybrałem soft "car_contacts_S60_3.x_1.00.sis". Program się zainstalował i pytał czy ma działać po uruchomieniu telefonu. Jutro sprawdzę, ale może komuś się przyda. Mi w każdym razie możliwości korzystania z książki i kto dzwoni (zamiast numeru) brakuje. Ostatnio edytowane przez smook ; 22-12-2009 o 00:21 |
|
|
|
|
|
#1319 |
|
|
Świetna sprawa znalazłem swój model telefonu i też zainstalowałem car contact mam nadzieję że faktycznie pozwoli to na dostęp do ksiązki tel. byłoby to duże udogodnienie. Smook dzięki za wstawkę.
Udało się to sprawdzić no i niestety bez zmian oprogramowanie nic nie wnosi (zainstalowane w telefonie) może będzie działało z MK4 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) Ostatnio edytowane przez lukaszsk ; 23-12-2009 o 09:39 |
|
|
|
|
|
#1320 |
|
![]() Zarejestrowany: 09-06-2008
Model: C-Max
|
Niestety też zauważyłem, że .... nic to nie daje.
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| denso , focus , ford , map , nawigacja , radio , s-max , tmc |
|
|