![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
|
nie szukaj, tylko posprawdzaj to co masz i usuń usterkę. Zapewne jest jakaś błaha.
|
|
|
|
#22 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 10-04-2010
Model: mondeo
Silnik: 2,0 16v
Rocznik: 2000
|
wyciagnąlem skrzynke, rozebrałem, wygląda idealnie, przelałem płynem pod cisnieniem do czyszczenia elekroniki. co jej mozna jeszcze zrobic?
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
|
A w środku?, to znaczy pomiedzy płytkami? Niestety trzeba najpierw rozlutować po bokach. Mnóstwo pinów, ponad 100. Sprawdź, czy nie ma jakiś "mostków" pomiedzy ścieżkami. Sprawdź czy wszystkie luty są poprawne. Czasami trzeba kazdy obejrzeć pod dobrym szkłem powiększającym.
|
|
|
|
#24 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 10-04-2010
Model: mondeo
Silnik: 2,0 16v
Rocznik: 2000
|
robiłem to w poprzednim aucie, 4 dni.
potrzebuje niestety tego auta. 50 zł z gwarancja rozruchową na szrocie. oczywiscie za chwile moga dziac sie z nią podobne rzeczy ale bede miał czas zeby zrobic swoją starą. i mam nadz ze to bedzie rozwiazanie |
|
|
|
|
|
#25 |
|
|
no to Cie nie pocieszę, bo to zwarcie wcale nie musi być w skrzynce, równie dobrze gdzieś w wiązkach, albo we wtyczkach przy zegarach.
|
|
![]() |
| Tagi |
| czujnik temperatury , temperatura silnika , wskaźnik temperatury , zetec |
|
|