![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 23-03-2010
Model: Ford Fusion
Silnik: 1,4
Rocznik: 2004
|
Widziałem różne propozycje, ale do FF raczej montowane były zestawy radioodt. z navi a navi posiadam oddzielnie. Interesuje mnie jak w "bezbolesny" sposób można zamontować zwykły radioodtwarzacz (konkretnie [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] -- uwielbiam te Blaupunkty z SD Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.).
"Bezbolesny" oznacza - tak żeby radio nie wystawało z konsoli bo juz widziałem takie coś w FF (przez szybę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) i po prostu wyglądało jak doklejone do panelu przedniego --koszmar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ma ktoś jakieś propozycje? Fotki wielce pożądane Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. p.s. Oczywiście każde rozwiązanie uwalniające mnie przy okazji nie tylko od firmowego radia ale także od magnetofonu będzie mile widziane Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. p.s.2 znalazłem coś takiego ale to do wersji 2006 a moja to 2004 [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez Fey ; 02-04-2010 o 11:51 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Marcin
Model: Focus MKII FL kombi SilverX
Silnik: 1,8 TDCi
Rocznik: 2009
|
Będziesz potrzebował czegoś [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] albo [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]. Co do efektu - pewnie panel będzie lekko wystawać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może spróbować wyszlifować nieco tą ramkę, tak aby głębiej "utopić" radio.
|
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 23-03-2010
Model: Ford Fusion
Silnik: 1,4
Rocznik: 2004
|
Dzięki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. teraz rozumiem że jak w opisie jest "2005>" to znaczy od 2005 "w dół"
Jeżeli chcę dokonać wymiany samodzielnie to najlepiej polegać na opisie conneya? [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] bo sprzedawcy piszą "MONTAŻ TRWA DOSŁOWNIE 5 MINUT" albo "Montaż jest banalnie prosty – wyjmujemy fabryczne radio, a w jego miejsce zakładamy ramkę radiową o kształcie dopasowanym do wymiarów starego radia z otworem na standardowe radio. Ramka ma specjalne profile i zatrzaski, które pozwalają na intuicyjny montaż" a z opisu conneya nie wyglądało to na 5min ani na banalne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. p.s. a z "utopieniem" radia nie powinno być problemu , poprzednio w mojej Asterce elektryk zamontował mi taki radioodtwarzacz i nie dokręcał go na "full" tylko poczekał na mnie zamontowałem panel i lekko docisnąłem radio tak jak mi pasowało Ostatnio edytowane przez Fey ; 02-04-2010 o 13:10 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Hehehe... Manual jest nasz wspólny (Conneya i mój) i uwierz mi, sam montaż ramki rzeczywiście będzie trwał 5min. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , ale rozkręcenie i skręcenie panela to jakieś 45-60min. pod warunkiem, że nie wypadną Ci linki od sterowania ogrzewaniem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo wtedy jest problem z trafieniem. Postaraj się je delikatnie odpiąć przy pokrętle sterującym i nie ciągnij za nie do przodu. W razie pytań pisz...
|
|
|
|
#6 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 09-09-2009
Model: C-Max
Silnik: 1.6 EB
Rocznik: 2014
|
Witam,
przymierzam się do zmiany firmowego radia na coś innego (FF 2002) i zastanawia mnie kwestia zdalnego sterowania radiem umiejscowiona z lewej strony kierownicy - czy z innymi radioodtwarzaczami będzie to działać, czy też mogę o tym zapomnieć? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|