![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 05-03-2007
Model: Mondeo mk5 Vignale
Silnik: 2,0 ecoblue AWD
Rocznik: 2020
|
A co Ty tak z tym tvnem?? Masz jakiś uraz osobisty czy jednak cos z mohera ?? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Oceniac po opinii?? A kto tak robi?? No nie wiem. ja pisze wyraźnie o przedstawianiu obrazu pary prezydenckiej do czego nawiązał tomi a nie o ocenianiu prezydenta. Benny czytaj uważniej. Co Tusk zrobił? A co zrobił Jarek przez dwa lata?? mundurki w szkole, Lepper wiceprezydentem i to dwukrotnie. Nawet po szumnej deklaracji Jarka: "nigdy więcej ludzi marnej reputacji". Utrata prezydenta w tej chili to dla pisu strzał w kolano. Wiadomo, że Lech prowadził służalczą wobec pis politykę. Zero weta za rządów pis, za rządów po... wiadomo... Dla pisu walka o fotel moze być walką o być albo nie być... Nie uważam obecny rząd za dobry. Uważam go za najlepszy jaki możemy w tej sytuacji mieć. Po prostu moim zdaniem mimo że kiepski to lepszego sklecic sie nie dało
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Wojtek
Model: Aveo
Silnik: 1.2 16v
Rocznik: 2009
|
[
Cytat:
Pytasz co zrobił Tusk? Przecież podałem przykłady jak widać to TY nie czytasz dokładnie zarzucając to innym - vivat spychologia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
|
|
|
|
#23 |
|
Zablokowany
Model: fs
Silnik: 1998
Rocznik: 95
|
racja. ja nie pisze ze jarek ok , tylko zachwalanie obecnego rzadu .... no srednio...
co wprowadzono tez do konca nie wiadomo , bo jak cos dobrego to nawet jak sld uchwalilo pis to przypisywal do siebie , pis uchwalil cos dobrego to PO pisze jako o swoim. A jak jakies podwyzki to jedni zwalaja na drugich. No podatek obnizyli o 1% a w zamian podniesli juz po raz setny skladki zus , wprowadzili akcyze na prad, podniesli po kilka razy akcyze na gaz i paliwo. Darnel no wlasnie prawde mowiac szukalem w innych stacjach czegos , polsat tvp superstacja i jakos nigdzie tyle debilizmu i obludy nie znalazlem. wiadomo ze sie zawsze marudzi , w pisie bylo to samo ale czasami ich pochwalilem , do PO staram sie podejsc obiektywnie no i ciezko cos znalesc sensownego. A jedyne co mi sie nie podoba najbardziej w naszym kraju to polityka zagraniczna. wchodzenie ameryce bez wazeliny w tylek , a oni na nas sikaja cieplym moczem. A na sasiadow i to nie za slabych wypinamy tylek i pokazujemy srodkowy palec. |
|
|
|
|
|
#24 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez darnel ; 19-04-2010 o 08:55 |
||
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zablokowany
|
sld z kwasniewskim juz to zaczela , pis kontynuowal , PO dalej to ciagnie.
Zaczelo sie od nielotow f16 .... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mozna sobie tam wchodzic ale za darmo? ba za darmo jeszcze doplacamy... juz to wchodzenie w pupe to zniose , ale gorzej jak wypinaja tylek na niemcow i rosjan , nawet w takich oczywistych sprawach. No ale mi nic na to nie poradzimy , trzeba orac jak sie potrafi , dbac o fordziki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wychowac pokolenie nastepne. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zablokowany
|
darnel koszt zakupu , przygotowanie do lotu 2 dni. Do tego awaria na awarii.
ofset duzy ale wirtualny. ale ta kwestia kto co lubi wiec lac na to. "Służalczy i obrzydliwie ślepy... Traktowani jak kraj trzeciego świata, kraj terrorystów a nazywany przyjacielem. No jak ktoś w mordę napluje i poklepie po ramieniu to można uznać że deszcz pada..." bardzo fajnie to okresliles, niestety sama prawda. |
|
|
|