![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 18-02-2009
|
Witam,
Znalazłem w sieci takie oto urządzenie: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] W Polsce spredaje je też firma Navi-media (trochę drożej). Zastanawiam się nad zakupem, Cena jest bardzo niska w porównanu do urządzeń fabrycznych. Czy to wogóle działa, i czy jest ktoś na forum mający jakieś doświadczenia z tym urządzeniem? Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Imię: Marcin
Model: mondeo kombi
Silnik: 2.0TDCi
Rocznik: 2005
|
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Tutaj bedziesz mial duuuuuzoo do poczytania o takich panelach wszystkomajacych, troche o bojach z chinczykami, no i moze tam ktos Ci szybciej odpowie
|
|
|
#3 |
|
![]() Zarejestrowany: 05-05-2009
Model: @
Silnik: @
Rocznik: 2007
|
Witam
Jestem użytkownikiem urządzenia 7098 Navi Media i celowo zalogowałem się na tym forum, aby przestrzec przed pomyłką współpracy z firmą NAVI MEDIA. Owszem urządzenie ładnie wygląda i to wszystko. W ofercie możliwości jest o wiele za dużo, co do rzeczywistości. Prezes firmy przez telefon kulturalnie wszystko obieca i wyjaśni i na tym koniec. Firma jest krzak - niesłowna i szkoda nerwów na wydzwanianie do nich. Tylko obiecanki. W sieci znalazłem jeszcze jednego użytkownika urządzenia od tej firmy i potwierdził brak jakiejkolwiek współpracy. Jestem odpowiedzialny za to, co napisałem. Po szczegóły zapraszam na priv. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() Zarejestrowany: 05-05-2009
Model: S-MAX
Silnik: diesel
Rocznik: 2008
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 30-04-2010
Model: Mondeo MKIV Kombi Ghia
Silnik: 2.5T
|
Gdzie jest moderator? Ktoś zaśmieca nam forum wciskając bezczelną reklamę w każdym wątku o nawigacjach.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 06-12-2008
Model: Mondeo MKIV
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2008
|
zaśmiecanie forum to zakładanie 3 już wątku o alternatywnej navi do mondka mimo że jest już dość obszerny temat dotyczący tych urządzeń...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 30-04-2010
Model: Mondeo MKIV Kombi Ghia
Silnik: 2.5T
|
Pisałem już wcześniej, zresztą nie tylko ja, że te wątki trzeba połączyć.
|
|
|
|