![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 29-11-2005
Model: MKII Ghia / MKIII ZETEC
Silnik: 2.5 V6 / 1.8
Rocznik: 1997 / 2002
|
a z tylu kluczyka nie masz takiej niebieskiej lub czerwonej zaslepki ?
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 28-09-2009
Model: Mondeo MK III
Silnik: 2.0 TDDI
Rocznik: 2001
|
Od góry kluczyka (grot u dołu) masz z jednego rogu taką zaślepkę czerwoną lub niebieską? Tam masz pod nią tzn w niej tej zaślepce pastylkę imo która jest włożona w "tunelu" tej zaślepki
ps. Zdjęcia pokazujesz nam od strony grotu zrób z góry zdjęcie. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
![]() Zarejestrowany: 03-03-2010
Model: MK3
Silnik: 2.0 benzyna
|
faktycznie mam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. niebieska zaslepka u mnie... to juz wiem teraz o co chodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jeszcze jedno pytanie: nie potrzebuje dokupic jakiegos dodatkowego nadajnika (modul centralki zmienic na nowszy czy cos takiego) zeby dziala z nowo zakupionym pilotem ? tylko pilot + zaprogramowac go ? na pewno nie trzeba zmienic ukladu centralki na jakis bezprzewodowy/radiowy ? sorry moze to glupie pytania ale nie znam sie a chcialbym wiedziec dokladnie co robie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kilka pilotow (ktore polecacie?): [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ten mi sie podoba ale to tylko oboudowa :/ [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] <-- powinien dzialac waszym zdaniem... tak ? [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ten tez powinien dzialac... tak ? czy moze o inny chodzi ? prosze o łopatologiczna odpowiedz... dzieki za pomoc i pozdrawiam... siamer Ostatnio edytowane przez siamer ; 15-06-2010 o 08:37 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
tylko wydlubuj ja delikatnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#15 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 17-04-2007
Model: Mondeo
Silnik: TDDi 2.0
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
na mondeoklubpolska.pl byl opisany taki kluczyk i jak go dostosowac do MKIII
|
|
|
#17 | |
|
|
Cytat:
Drugi link <- pilot-sterownik ok grot tak samo musisz kupić czysty do frezków Surówke grota czystego czy do tego 1 jak i 2 musisz zakupić. ps. skąd jesteś? jak blisko mnie to mogę Ci pomóc przy tym kluczyku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
|
Cytat:
Przedstawiał Ci cenę za grot? Bo tak zerknełem i wpadł mi w oko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 17-04-2007
Model: Mondeo
Silnik: TDDi 2.0
|
20 zl za grot okrągły
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
ford::average
![]() Imię: Mariusz
Model: Ford FUSION 2
Silnik: 1.4 TDCI
Rocznik: 2003
|
Pilot z grotem można kupić też tutaj [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Jeśli twój kluczyk to jedyny jaki posiadasz, to lepiej nie kombinuj z przekładką immo, łatwo uszkodzić a wtedy klapa. Lepiej dać do zrobienia kopii całego kluczyka. Ponadto w instrukcji forda napisali że jeśli posiadasz dwa oryginalne klucze to można samemu przy ich pomocy zakodować immo kolejnych, sam jeszcze nie sprawdzałem ale może już to ktoś robił? |
|
|
|