![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 28-09-2009
Model: Mondeo MK III
Silnik: 2.0 TDDI
Rocznik: 2001
|
asterix78 masz gdzieś namiar na opis tego kodowania imo na podstawie 2 zapasowych ? Albo artykuł gdzie piszą o tym ?
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 17-04-2007
Model: Mondeo
Silnik: TDDi 2.0
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-08-2006
Model: MONDEO
Silnik: 1,8 PB
|
Kluczyk od Jagi pasuje na 100%, pojawić się zresztą może dodatkowa opcja z pilota, pod warunkiem że jest z auta EU nie USA.
|
|
|
#24 |
|
![]() Zarejestrowany: 22-05-2010
Silnik: 1.8
|
chodzilo mi o kluczyk od jaga z angli. Wiec bedzie ok mam rozumiec, a jezeli chodzi o przycisk ze swiatlami to raczej nie bedzie aktywny?????????
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
![]() Zarejestrowany: 03-03-2010
Model: MK3
Silnik: 2.0 benzyna
|
Kod:
NIE WYCIĄGAMY IMMO ze scyzoryka,NIE PRZEKŁADAMY,NIE RUSZAMY GO -GEM zakoduje się do niego pozdrawiam... [edytowane] kakti_88 pytales skad jestem, wiec jestem z Irlandii... dzieki i tak za propozycje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez siamer ; 16-06-2010 o 20:02 |
|
|
|
|
|
#26 |
|
|
Na obu forach Forda Darek napisał co trzeba meć/zrobić by kluczyk działał, mam MDO 2001 a GEM z 2004 i funkcja świateł nie działa - być może jest to związane z GEM (Darek testował na serii S a ja mam M). Kluczyk z UK będzie OK.
|
|
|
#27 |
|
|
ok dzieki wielkie.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
|
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
no i mam i dziala, smiga i sie skladaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i mam jeszcze kilka zainteresowanych prosze o kontakt.. Ostatnio edytowane przez marcin_jaros2 ; 02-07-2010 o 19:11 |
|
|
|
|
|
#30 |
|