![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Mariusz
Model: MONDEO
Silnik: 1800 tdci
Rocznik: 2009
|
witam niewiem w jakim dziale to umiesic polecam sklep internetowy ceny maja super kupywałem u nich dwumase wysprzęglik przesyłka na drugi dzien miła obsługa sprawdzają czesci po vinie perfekcja Sklep Motoryzacyjny DYNEX Piła ul.Witosa 6 telefon 0673508600 oto ich link dodam ze nie jestem ich pracownikiem nic z tego niemam byłem klientem [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
chciałem ich zareklamowac zebyscie na darmo nie wywalali kasy bo oni maja naprawde dobre ceny przynajmniej na sprzęgła |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 30-06-2008
Model: 2x Citroen C5 Aircross
Silnik: 1.6 PT Hybrid
Rocznik: 2023
|
rozumiem że jesteś zadowolony ale wygląda to na reklamę.
a czy cena będzie taka sama jak zamówię komplet do swojego 130 KM ze skrzynią 6 biegową. ciekawe? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 18-06-2010 o 12:49 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 04-12-2009
Model: ST220
Silnik: 3,0
Rocznik: 2002
|
Też naciągają w tym sklepie niby to cena za sprzęgło do 5 biegowej ale jak ja zamawiałem u nich to powiedział ze u mnie jest trochę inna dwumasa i będzie drożej o 50 złotych. Przesyłka rzeczywiście była na drugi dzień ale miała kosztować (już dokładnie nie pamiętam) 40 złotych kosztowała 70. Więc wychodzi na to samo co u innych na allegro. Tu gratis jesteś ......
Ale może tylko ja nie miałem farta do tego sprzedawcy Ostatnio edytowane przez Wojtek ; 19-06-2010 o 09:54 Powód: Staraj się używać innych słów , których nie trzeba " kropkować"... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
witam z tym masz racje mi tez powiedzieli ze do mojego wiecej kosztuje dwumasa ale dlatego ze skrzynia 6 biegowa cały komplet proponowali mi za 1550 zł wysprzęglik dmumasa tarcza docisk to chyba cena dobra dodam jeszcze raz to nie reklama byłem klientem u nich i myslałem ze komus moze to sie przydac kto bedzie wymieniał np komplet sprzęgła
dodam jeszcze ze podobno sa 3 rodzaje dwumasy zle zrobiłem ze odrazu nie zamówiłem całego kompletu sprzęgła przestroga dla innych jak wam cos nie tak ze sprzegłem to kupujcie odrazu cały komplet wiem ze to boli bo ładnie to kosztuje ja nie kupiłem wysprzeglika a po rozebraniu okazało sie ze szumi . Ciekawy jestem jakie sa najwieksze przebiegi w mondeo na oryginalnym sprzegle moj podobno ma ponad 150 tys a tarcza juz była goła dwumasa brzęczała ale podobno jezdziła nim kobieta był sprowadzony z francji , napiszcie prosze jakie macie najwieksze przebiegi na oryginalnym sprzegle Ostatnio edytowane przez Wojtek ; 19-06-2010 o 09:52 Powód: proszę nie pisać kilku postów pod rząd , lepiej dopisać do poprzedniego. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 19-01-2009
Model: Mondeo MkIII
Silnik: TDCI 130
Rocznik: 10.2003
|
Ja wymieniałem przy 190kkm przy czym wydaje mi się, że licznik jest skręcony o jakies 50 tysięcy. Dodatkowo dwumasa dostała po dupie przez wtryski i auto nagminnie gasło, także nie ma źle. Zobaczymy ile wytrzyma przy mojej jeździe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
wytrzymałośc sprzęgła zależy od stylu jazdy jeden zajeżdzi sprzęgło po 100 tys a inny po 200
|
|
|
|