![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 30-04-2010
Model: ford focus
Silnik: tddi
Rocznik: 2002
|
TOM3EK skoro piszesz ze trzeba miec pojecie dlaczego postawiles na krytyke innych kolegow a nie na pomoc w rozwiazywaniu problemow.a jesli chodzi o sol to moje auto nie wie co to jest,a drogi hiszpanskie sa troszke lepsze od polskich.pewnie dlatego moja klima jeszcze pracuje.w naiblizszym czasie wybiore sie do serwisu na kontrole to napisze co w trawie piszczalo i czego ile brakowalo.
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 11-05-2010
Model: Mondeo
Silnik: 1600
Rocznik: 1994
|
Cytat:
a co do rozwiązywaniu problemów to poczytaj moje inne posty, pomagam .... |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 30-04-2010
Model: ford focus
Silnik: tddi
Rocznik: 2002
|
tom3ek,mnie nie interesuje jak się ma utrzymać serwis klimatyzacji przez 12 miesięcy ale jak chcesz to mam propozycje,,niech zaczną naprawiać lodówki w sezonie zimowym.tom3ek nie obrażaj się na mnie ponieważ nie mieszkam w polsce od 10 lat a tu gdzie mieszkam wszelkiego rodzaju naprawy przeprowadzam w serwisie forda .mechanicy biorą mniej o 20 procent ale trzeba im wszystko palcami pokazywać.faktem jest że polacy mają różną mentalność ale nie sądze aby nabijali klime u wulkanizatora.u mnie prawie każdy warsztat mechaniki posiada sprzęt do napełniania i diagnostyki klimatyzacji i przeprowadzają naprawy aut a przy okazji klime.
Ostatnio edytowane przez jasiuprezes1 ; 03-07-2010 o 00:49 |
|
|
|