![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Janusz
Model: VW Sharan
Silnik: 1,9 TDI, AUY, 115 PS
Rocznik: 2001
|
Cytat:
Ale jak widać jestes tutaj na tym Forda nowym userem, to ci trzeba jakoś wybaczyć twoją niewiedzę, a nawet złośliwość. I zdaje się pomyliłeś fora, to jest forum Galaxy /SGA, a nie Mondeo Jak kompresor nie pompuje, to najprościej wymienić go za duze pieniądzę, co ???? A tak juz na marginesie, to mam wiadomość od radekkacz, ze w sobote zabierze sie do tej 'operacji' wiec poczekaj, coś pewnie napisze. Ostatnio edytowane przez Stefano ; 06-07-2010 o 23:43 |
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
ford::average
![]() Imię: Marcin
Model: Galaxy
Silnik: 2.0 ecoboost 203bhp
Rocznik: 2013
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 11-05-2010
Model: Mondeo
Silnik: 1600
Rocznik: 1994
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
![]() Imię: radek
Model: galaxy
Silnik: 1,9tdi AUY
Rocznik: 2000
|
no i lipa nabilem klime wszystko niby gra sprezarka staswia opor ale chlodku brak kilmiaz tez stracil koncepcje obie rurki od sprezarki sa tej samej temp.cisnienie na zegarach 6 na obu przy wlaczaniu i wylanczaniu klimy minimalny ruch wskazowki czerwonej.ma ktos jakies pomysly
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 11-05-2010
Model: Mondeo
Silnik: 1600
Rocznik: 1994
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
![]() Imię: radek
Model: galaxy
Silnik: 1,9tdi AUY
Rocznik: 2000
|
witam kolegow i dziekuje za zainteresowanie problemem szczegolne podziekowania za pomoc i zaangarzowanie dla Stefano ktory naprawde naprawde duzo mi pomogl na forum i poza az dziw bierze ze sa ludzie tak zyczliwi i bezinteresowni chyle czolo.problem rozwiazany w sobote wymienilem sprezarke klimatronik zaczal migac na starej nie migal.dzis nabilem klime i jest chlodek czyli stara sprezara sie wypracowala.dzieki za wszystko dorze ze jestescie pozdro.a i jeszcze trafilem na porzadnego goscia 2razy nabijal uklad i odciagal bo nie dzialalo i kasy nie bral dopiero dzis jak ruszylo.
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
ford::expert
![]() Imię: Janusz
Model: VW Sharan
Silnik: 1,9 TDI, AUY, 115 PS
Rocznik: 2001
|
To my też się cieszymy, ze masz już w aucie chłodek.
Będzie ci się przyjemniej jeździło i na pewno bezpieczniej. Pozdrówka i szerokiej drogi. |
|
|
|
|
|
#48 |
|
ford::professional
![]() Imię: Przemek
Model: Sharan, był Ford Galaxy
Silnik: TDI AUY był AHU @110KM
Rocznik: VW 2000 był Ford 1997
|
co mnie dziwi... mam 2 strefy, więc 1350 jak nic. Co wiosnę jest 400 i kompresor się włącza i jakośtam ledwie chłodzi. Czy nie powinien się "nie włączyć"?
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
![]() Zarejestrowany: 22-02-2010
Model: Galaxy
Silnik: 1,9 TDI 130PS
Rocznik: 2003
|
Cytat:
To 250 zostało po 3 miesiącach po nabiciu i do dzisiaj żaden "szpec" nie może mi znaleźć wycieku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
ford::professional
![]() Imię: Przemek
Model: Sharan, był Ford Galaxy
Silnik: TDI AUY był AHU @110KM
Rocznik: VW 2000 był Ford 1997
|
u mnie puszcza na łączeniach węży idących do tyłu. Po nabiciu w kwietniu do końca sezonu letniego klima działa poprawnie i chłodek aż miło, więc nic z tym nie robię. Wolę raz w roku robić przegląd z nabiciem niż kupować te długie przewody w opcji salon. W tym roku za nabicie zapłaciłem 120 brutto. Dlatego nie zabieram się za naprawę.
|
|
|
|