![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
| Zobacz wyniki ankiety: Co myslisz o takim obszyciu | |||
| Podoba mi sie |
|
7 | 46.67% |
| Nie podoba mi sie |
|
5 | 33.33% |
Fajne, ale tego u siebie nie zaloze
|
|
3 | 20.00% |
| Głosujących: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |
|
Zablokowany
Model: Ford fiesta + Elpigaz Leonardo XL
Silnik: 1.3i
Rocznik: 1995
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 17-12-2007
Model: Mondek
Silnik: benzyna,ropa
Rocznik: 2003
|
tak naprawde to dopiero po zrobieniu czegos pierwszy raz w zyciu czlowiek sie bardzo szybko uczy... mozna robic cuda jakie tylko przyjda do glowy tylko trzeba sprobowac (a te dziurki szyje sie na okretke i efekt miodzio tylko wtedy czasu zabraklo)- ja mam satysfakcje zrobienia czegos samemu i kazdemu moge juz dzis z czystym sercem powiedziec ze zabawa jest nieziemska a tym bardziej jesli cos zaczyna wychodzic i sie zaczyna podobac - chcecie mozecie dawac 2 stowy ja dalem 5 krotnie mniej, czegos nowego sie nauczylem i mam satysfakce czegos zrobionego samemu.
Dresat dzieki za wsparcie - duchowe wsparcie jest lepsze niz wszystko inne Darnel - powodzenia w zyciu - przynajmniej dopoki starczy kasy na takie podejscie ... ciekawe czy jak wsiadasz do auta to Ci sie geba smieje bo ja jeszcze dolozylem sobie elektryczne szyby na tyl a kabli nie bylo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. powodzenia...
|
|
|
|
#13 | |||
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 05-03-2007
Model: Mondeo mk5 Vignale
Silnik: 2,0 ecoblue AWD
Rocznik: 2020
|
Żadne lenistwo. Jestem pierwszy który uważa że im więcej się zrobi samemu w aucie tym lepiej... mając o tym pojęcie. Ja wszystko sam robię przy aucie więc Wasza uwaga nietrafna. Zapraszam do tematu [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ok dresat i muli? Nadal uważam że taka opcja obszycia to amatorka.. Nie dlatego że trzeba zrobić samemu. Dlatego że wygląda jak niedokończona. Dołożyłbym kilka zł i wybrał wariant o którym wcześniej pisałem. Sam najpierw pisałeś
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez darnel ; 15-08-2010 o 22:53 |
|||
|
|
|