![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 10-01-2008
Model: Galaxy, Santa Fe
Silnik: AUY, D4EB - 2.2 16V R4 CRDi
Rocznik: 2001, 2008
|
W lublinie mam dobrego elektronika ale trzeba czekać w kolejkach, w zasadzie jest 2 fachowców od elektroniki. ale to raczej jest elektryka szukaj porządnego elektryka.Jak byś się zdecydował przyjechać do lublina to daj znać podam namiary na elektryków.Spróbuj wyjąć manetkę opisy znajdziesz przy tempomacie.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 16-07-2009
Model: FORD GALAXY GHIA
Silnik: 1.9 TDI 116KM
Rocznik: 2002/03
|
Już wszystko wiem, padła skrzynka bezpieczników taka diagnozę otrzymałem z serwisu forda tzn. chodzi o moduł komfortu u mnie jest 7M3 962258S. Koszt w servisie 3385 zł + 600zł wymiana i konfiguracja, a do tego ok. 14 dni czekania na cześć z Niemiec - bez komentarza.....
Musze kupić taki moduł ale niestety na allegro nie ma z ta literka S, czy mogę zastąpić go innym? Może któryś z szanownych kolegów posiada taki na zbyciu? |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Janusz
Model: VW Sharan
Silnik: 1,9 TDI, AUY, 115 PS
Rocznik: 2001
|
Cytat:
Z modułem komfortu kanał 46, nie połączysz się w SGA. Pozdr. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 16-07-2009
Model: FORD GALAXY GHIA
Silnik: 1.9 TDI 116KM
Rocznik: 2002/03
|
Juz wszystko OK auto naprawione
dziś doszedł moduł, który wczoraj kupiłem na allegro za 235 zł z przesyłka, szybka przekładka ok 30 min.+ kodowanie kluczyka i wszystko śmiga jak nowe. Mogę polecić gościa z allegro " galax25 " człowiek rzeczowy i konkretny , szybka wysyłka. Wszystkim zaangażowanym w pomoc jeszcze raz Bardzo Dziękuje.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|