Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Galaxy
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 23-08-2010, 10:27   #11
taxidriver
ford::professional

Model: Galaxy, Santa Fe
Silnik: AUY, D4EB - 2.2 16V R4 CRDi
Rocznik: 2001, 2008
Domyślnie Odp: Migajace kierunkowskazy - padł akumulator

W lublinie mam dobrego elektronika ale trzeba czekać w kolejkach, w zasadzie jest 2 fachowców od elektroniki. ale to raczej jest elektryka szukaj porządnego elektryka.Jak byś się zdecydował przyjechać do lublina to daj znać podam namiary na elektryków.Spróbuj wyjąć manetkę opisy znajdziesz przy tempomacie.

taxidriver jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 28-08-2010, 09:49   #12
dudi999
ford::beginner

Model: FORD GALAXY GHIA
Silnik: 1.9 TDI 116KM
Rocznik: 2002/03

Już wszystko wiem, padła skrzynka bezpieczników taka diagnozę otrzymałem z serwisu forda tzn. chodzi o moduł komfortu u mnie jest 7M3 962258S. Koszt w servisie 3385 zł + 600zł wymiana i konfiguracja, a do tego ok. 14 dni czekania na cześć z Niemiec - bez komentarza.....

Musze kupić taki moduł ale niestety na allegro nie ma z ta literka S, czy mogę zastąpić go innym?
Może któryś z szanownych kolegów posiada taki na zbyciu?
dudi999 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 29-08-2010, 18:31   #13
Stefano
ford::expert

Imię: Janusz
Model: VW Sharan
Silnik: 1,9 TDI, AUY, 115 PS
Rocznik: 2001

Cytat:
Napisał dudi999 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ponownie proszę o pomoc szanownych kolegów.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Po dzisiejszej całodziennej wizycie w servisie Ford Auto Plaza przy Popularnej, elektryk rozłożył ręce i oddali mi auto w stanie j.w.
Może macie jakiegoś magika, Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.który podołałby zadaniu?
Musisz podać błędy, jakie wyszły na diagnozie, trzeba zdiagnozować centralną elektrykę, kanał 09
Z modułem komfortu kanał 46, nie połączysz się w SGA.
Pozdr.
Stefano jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 01-09-2010, 15:35   #14
dudi999
ford::beginner

Model: FORD GALAXY GHIA
Silnik: 1.9 TDI 116KM
Rocznik: 2002/03

Juz wszystko OK auto naprawione
dziś doszedł moduł, który wczoraj kupiłem na allegro za 235 zł z przesyłka, szybka przekładka ok 30 min.+ kodowanie kluczyka i wszystko śmiga jak nowe.
Mogę polecić gościa z allegro " galax25 " człowiek rzeczowy i konkretny , szybka wysyłka.

Wszystkim zaangażowanym w pomoc jeszcze raz Bardzo Dziękuje.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dudi999 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania