![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 18-12-2006
Model: Mondeo
Silnik: TDCI
Rocznik: 2004
|
Witam
czy ktoś na forum miał problem ze zbieraniem się wody w progu? u mnie mniej więcej w 3/4 długości progu po stronie kierowcy na zgrzewie widać mokre miejsce i po dłuższym postoju mokrą plama pod autem. Prawdopodobnie przytkały się jakieś kanaliki odprowadzające wodę. Może ktoś mądry powie mi gdzie je znaleźć znalazłem podobny wątek na konkurencyjnym forum, [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] napisałem do waszki ale jak na razie cisza pozdr franc |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 09-02-2009
Model: mondeo kombi
Silnik: 2,0 tdci (FL),webasto
Rocznik: 2003,XII,2004
|
kolego ja tak miałem opisywałem to ale nie pamietam w którym watku musisz poszukać
z przodu i z tyły progu u dolu są zgrubienia ( przetłoczenia) i są zapewne pozatykane syfem weź cieńki śrubokręcik i przepchaj - u mnie wylało się ok 2 L wody chyba tu : [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 30-06-2008
Model: 2x Citroen C5 Aircross
Silnik: 1.6 PT Hybrid
Rocznik: 2023
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 18-12-2006
Model: Mondeo
Silnik: TDCI
Rocznik: 2004
|
Cytat:
w załączniku rysunek poglądowy chodzi o punkty 1 zaznaczone czerwonymi kropami Dzięki wszystkim za pomoc Temat można zamknąć franc |
|
|
|
|