![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 14-07-2010
Model: MondeoX sedan
Silnik: DuratorQ 2.0 TDCI 115 km
Rocznik: 2005
|
Witam
Gdy manewruje podczas jazdy i w miejscu słyczac stuki w kierownicy,nie tylko je slychac le i czuc na kierownicy.Podczas ruszania tez jest ten dzwięk dziwek jest jakby coś pękało nie potrafie opisac.Spr pompe wspomagania i jest ok wiec jakies drążki kierownicze lub maglownica.Miał ktos podobny przypadek??? |
|
|
|
|
|
#42 |
|
![]() Zarejestrowany: 22-08-2008
Model: Mondeo MK3 kombi
Silnik: 2.0 benz. automat
Rocznik: 2001
|
Już od 2008 roku gnębi mnie pewnego rodzaju stuk z przodu samochodu. Wszystko było już sprawdzane, a on dalej występuje i nie wiem z jakiego powodu. Poza tym autko jeździ bez zarzutu.
Tutaj linki opisujące mój problem. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Szymekmondeo - nie wiem czy Twój problem jest podobny.
|
|
|
#43 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 07-10-2007
Model: VW Passat
Silnik: 2.0 170KM
Rocznik: 2008
|
Szymekmondeo a czy przy tych stukach czujesz lekkie przeskoki na kierownicy?
moze ten temat wam pomoze: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez bolek-tarnow ; 12-09-2010 o 17:59 |
|
|
|
|
|
#44 |
|
|
Nie.Nie ma zadnych luzów na kole kierownicy.Tak jak by cos jej przeszkadzało skrecac no i syczy dos mocno ale to aczej normalne
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
ford::professional
![]() Imię: Kuba
Model: Kuga
Silnik: 1.5
Rocznik: 2020
|
szukajka - płetwa.
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
|
http://www.erasoft.neostrada.pl/mkp/pletwa.jpg pisza ze sie smaruje i pomaga u mnie nie pomogło.Nasmarowałem tez Krzyzak i tez nic
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 18-12-2010
Model: mondeo
Silnik: 2. tdci
Rocznik: 2003
|
witam mam taki problem moje mondeo mk3 z 2004 z silnikiem tdci .mam taki problem mianowicie auto stoi i jak ruszam a kierownica jest na wprost to skrecajac nie zaleznie czy w lewo czy w prawo to czuje jak by przeskoki ale po jakis 5 minutach jaztdy wszystko ucicha a stukot byl tylko przy jezdzie na i gddy letko skrecalem
|
|
|
|
![]() |
|
|
|