![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 | ||
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 15-10-2008
Model: Sprzedany
Silnik: Duratec 1.8 HE 125KM
Rocznik: 2001
|
Cytat:
Cytat:
Witamy w klubie "czarnych oczu" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
||
|
|
|
|
|
#42 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 18-02-2010
Model: Mondeo MKIII Kombi Ghia
Silnik: 2.0 TDCi 130KM
Rocznik: 2002
|
Panowie - przeszukałem całego neta, znalazłem jedno fajne zdjęcie które może kogoś zainspirować.... ja jestem zachwycony i tylko czekam na przypływ gotówki... mianowicie black & angel eyes w srebrnym MKIII.... co myślicie? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S. Hashenty - jakie masz żarówki H7 ? Dorzucam jeszcze znalezione światła dla MKIII czarnej maści.. łooogień! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez UKey ; 13-09-2010 o 18:03 |
|
|
|
|
|
#43 |
|
![]() Imię: Krzysiek
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
|
Co do czarnego to jeżdżę już na takich wkładach od marca br roku, halogenów nie ruszam, bo czarne lampy ze srebrnym grillem i srebrnymi halogenami daje fajny efekt. Podejrzewam, że do innych kolorów nadwozia czarne wkłady też dobrze by wyglądały. Po prostu MKIII ma takie lampy, że czarne wkłady do każdego koloru będą pasowały Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez Krzysiek ; 13-09-2010 o 18:22 |
|
|
|
|
|
#44 | |
|
![]() Zarejestrowany: 18-10-2008
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 22-10-2010
Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
|
GaBB - super wyszło. Może podjąłbyś się takiej operacji na Focusie IFL? Oczywiście nie za darmo, chcę przyciemnić wkłady, a nie wymieniać lampy co każdy mi proponuje.
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Marek
Model: mondeo mkIII
Silnik: 2.0 tddi tdci
Rocznik: 2001
|
Też mi się podoba i chcę zrobić tak w swoim MKIII po lekkiej stłuczce. Reflektory czarne kupię na alle i nie będę nowych od razu otwierał. Zakupiłem już zderzak polifta z halogenami i próbuję zdjąć klosze z halonów... Wychodzi mi ciemna du... , bo nie wiedzieć czemu mam jakieś śmieszne garby od wewnątrz na szkle i nie mogę się tam dostać żadnym nożem ni skalpelem. Już nawet popękał w kilku miejscach i odłamał się uchwyt mocujący ale to jeszcze idzie skleić poxipolem. Jest możliwe, że moje są jakieś inne, np angole?
A inna sprawa, to czy idzie jakoś zamontować takie ringi bez zdejmowania kloszy? Z góry wielkie dzięki za nawet najdrobniejszą podpowiedź. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#47 |
|
![]() Imię: Krzysiek
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
|
Nie masz innego wyjścia jak zdemontować klosze i zakładać ringi, bez tego się nie obejdzie....
|
|
|
|
#48 |
|
![]() Zarejestrowany: 14-01-2008
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 benzyna +lpg
|
witam, ja mam srbrnego Mondeo i tez pomalowalem lampy na czarno ,troche mi to dluzej zajeło niż koledze ale dałem rade. Ponadto pomalowalem całego grila na czarny mat (mam auto z przed FL ) , do tego mam ciemne szyby i wg mnie wszystko wyglada bardzo interesująco. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#49 | |||
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 30-06-2008
Model: 2x Citroen C5 Aircross
Silnik: 1.6 PT Hybrid
Rocznik: 2023
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez jendrekmak ; 06-11-2010 o 10:35 |
|||
|
|
|
|
|
#50 |
|
![]() Zarejestrowany: 14-01-2008
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 benzyna +lpg
|
wrzuce fotki jak tylko bedzie troche słońca , zeby wszystko było ładnie widac.
mi własnie chodziło o ten kontrast , przednia pas jest caly ciemny i to wyglada tak troche "sportowo" , wcześniej myslałem o brewkach , ale jak zobaczyłem czarne lampy to jednak brewki odpadly. pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| ciemne halogeny , ciemne lampy , malowanie lamp , mk3 lampy , przyciemnianie lamp |
|
|