Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Zloty > Zloty
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 19-09-2010, 13:55   #211
Agnesqa
M.O.D.

Model: Mondeo, Kuga
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2010, 2018
Domyślnie Odp: Zlot w Bieszczadach?

Cytat:
Napisał Qvadrat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
muszę Was poinformaować, że niestety nię będziemy mógli bawić się z Wami w Bieszczadach
ojjj szkoda strasznie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kto mi teraz bedzie "naprawiał" spadająca półkę ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Agnesqa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 19-09-2010, 18:39   #212
Andrzej
Prawie Moderator...

Model: Tipo SW
Silnik: 1.4 T-JET
Rocznik: 2017

Cytat:
Napisał Agnesqa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ojjj szkoda strasznie kto mi teraz bedzie "naprawiał" spadająca półkę ?
A wiesz, że mam już nawet przygotowane akcesoria do umocowania tej półki? Ale nic to, myślę, że jeszcze będzie okazja :-)
Stary 20-09-2010, 17:22   #213
darnel
ford::expert

Model: Mondeo mk5 Vignale
Silnik: 2,0 ecoblue AWD
Rocznik: 2020

Cytat:
Napisał Qvadrat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
chętnym co nie mają jeszcze gdzie spać, odstępuję pokój 4b. Pokój jest 2-3 osobowy (wersalka i tapczan) i opłacony za dwie osoby za dwa noclegi. __________________
Ja bardzo chętnie zajmę z synem Twój pokój odstępując swoje 2 miejsca na 2 noce w pokoju 2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez darnel ; 20-09-2010 o 17:29
darnel jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 20-09-2010, 18:12   #214
Andrzej
Prawie Moderator...

Cytat:
Napisał darnel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja bardzo chętnie zajmę z synem Twój pokój
Proszę bardzo :-)
Stary 20-09-2010, 19:11   #215
Agnesqa
M.O.D.

Model: Mondeo, Kuga
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2010, 2018

Cytat:
przygotowane akcesoria do umocowania tej półki? Ale nic to, myślę, że jeszcze będzie okazja :-)
hehehe w takim razie nie ruszam jej ... czekam na Ciebie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Agnesqa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 20-09-2010, 19:16   #216
Wojtek

Imię: Wojtek
Model: Mondeo Mk4 , Opel Movano
Silnik: 2.0 TDCI , 2.3 DCI-by V-tech 130KM / 170KM
Rocznik: 2008 , 2011

Cytat:
Napisał darnel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja bardzo chętnie zajmę z synem Twój pokój odstępując swoje 2 miejsca na 2 noce w pokoju 2
darnel , ale koledze Qvadrat , chyba bardziej chodziło o to , żeby ktoś wziął za niego miejsce w schronisku razem z wpłatą jaką dokonał.
Bo w takim razie ktoś będzie musiał zapłacić za Ciebie.

Bo ja już zrobiłem przelew na konto schroniska od wszystkich osób z listy.

Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim.

KU PRZESTRODZE !
http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!!
Wojtek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 20-09-2010, 20:15   #217
Andrzej
Prawie Moderator...

Cytat:
Napisał ciupaga28 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
darnel , ale koledze Qvadrat , chyba bardziej chodziło o to , żeby ktoś wziął za niego miejsce w schronisku razem z wpłatą jaką dokonał.
Bo w takim razie ktoś będzie musiał zapłacić za Ciebie.

Bo ja już zrobiłem przelew na konto schroniska od wszystkich osób z listy.
Jak znajdzie się ktoś dodatkowo, kto jeszcze nie zapłacił i tę kasę przeleje mi to OK, a jak nawet się nikt nie znajdzie i kasa nie wróci to też OK, nie ma problemu myślę, że jakoś zagospodarujecie ten pokoik :-)

Cytat:
Napisał Agnesqa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
hehehe w takim razie nie ruszam jej ... czekam na Ciebie
mam nadzieję, że nie będziesz długo czekała :-)
Stary 21-09-2010, 22:44   #218
darnel

Model: Mondeo mk5 Vignale
Silnik: 2,0 ecoblue AWD
Rocznik: 2020

Cytat:
Napisał ciupaga28 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
darnel , ale koledze Qvadrat , chyba bardziej chodziło o to , żeby ktoś wziął za niego miejsce w schronisku razem z wpłatą jaką dokonał. Bo w takim razie ktoś będzie musiał zapłacić za Ciebie.
Dla mnie to też oczywiste. Sugestia moja polegała na małej podmianie. Wezmę pokój kwadrata za jego zgodą i jeśli uda się zagospodarować moje miejsca to pieniążki oddam kwadratowi ...Dokładnie tyle ile wydał . Delikwent który zajmie moje miejsca odda pieniążki kwadratowi (lub mi) a ja dopłacę różnicę i kwadrat tak czy siak dostałby całość.... Tak wziąłem na zdrowy, jak sądzę, rozsądek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przy niczym sie jednak nie upieram... Ot zauważyłem że pokój sie zwolnił...
Stary 22-09-2010, 07:56   #219
Andrzej
Prawie Moderator...

Cytat:
Dla mnie to też oczywiste. Sugestia moja polegała na małej podmianie. Wezmę pokój kwadrata za jego zgodą i jeśli uda się zagospodarować moje miejsca to pieniążki oddam kwadratowi ...Dokładnie tyle ile wydał . Delikwent który zajmie moje miejsca odda pieniążki kwadratowi (lub mi) a ja dopłacę różnicę i kwadrat tak czy siak dostałby całość.... Tak wziąłem na zdrowy, jak sądzę, rozsądek Przy niczym sie jednak nie upieram... Ot zauważyłem że pokój sie zwolnił...
Hehe, róbcie tak, żeby Wam było dobrze...
Stary 22-09-2010, 10:32   #220
misiek
ford::professional

Model: fazer 1000, mondeo mk3 ghia
Silnik: 1.0, 2.0 TDCi
Rocznik: 2004, 2005

z gory przepraszam, ale ktos moglby mi wypunktowac co gdzie jak i czemu dopiero sie o zlocie dowiaduje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

dodane chwile pozniej...
Liste juz znalazlem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Dodane po kolejnej chwili...
No i zeby nie bylo watpliwosci, oczywiscie ja tesz kcem jechac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez misiek ; 22-09-2010 o 10:36
misiek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Tagi
bieszczady , zlot

Zasady postowania