![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#531 |
|
F1 fan
![]() Imię: Wojtek
Model: Edge ST
Silnik: 2.7 na dwóch turbinach 335 KM
Rocznik: 2019
|
Wkurzające jest ale......takich manewrów bym raczej nie wykonał.......
Jadąc wczoraj chyba ze trzech gości wyminąłem prawym pasem bo mimo ze mieli pusto przed sobą to jechali przepisowo lewym.....a może to Anglicy byli......???? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#532 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 25-08-2010
Model: Ford Focus
Silnik: 1.8 TDDI
Rocznik: 2002
|
Cytat:
W Warszawie wiesz jak jeźdzą Krawaciarze , wbijają się każdemu na pas zajeźdzają drogi itd. a jak ktoś Ci zajeźdza drogę a wbijesz sie komuś w tyłek to jest twoja wina no chyba że jedziesz z kimś i ktoś Ci to potwierdzi , że ktoś CI droge zajechał to inna sprawa. Tak więc możemy się Cieszyć , że nie mamy takich korków jak w Wawie . |
|
|
|
|
|
|
#533 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Sylwester
Model: Tourneo Courier Titanium
Silnik: 1.0 EB
Rocznik: 2017
|
Cytat:
|
|
|
|
#534 |
|
ford::average
![]() Imię: Rafał
Model: Mondeo III Hatchback wer. Ghia
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2002
|
Dzisiaj miałem okazję zaliczyć "dachowanko w symulatorze ". Koniecznie musi zaliczyć ten element na kolejnym spocie, pamiętajcie 20.11 będzie możliwość w Auchanie.
Ps. Wrażenia bez cenne, koleś z pracy który miał okazje ze mną być w tym urządzonku stwierdził, że jak pasy do tej pory z tyłu nie zapinał tak teraz będzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#535 |
|
F1 fan
![]() Imię: Wojtek
Model: Edge ST
Silnik: 2.7 na dwóch turbinach 335 KM
Rocznik: 2019
|
Prawie kiedyś ,,miałbym,, okazję zaliczyć to na żywca.....
Muszę koniecznie wiedzieć jakby to się skończyło więc się piszę jak najbardziej.....
|
|
|
|
#536 |
|
![]() Zarejestrowany: 30-03-2010
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.0TDCI 140 KM
Rocznik: 2011.10
|
nienadaje sie ten watek na spam ale mam prosbe kupuje kluczyk do swojego mondeo interesuje mnie czy jest jakis szpenio który jest w stanie mi zaprogramowac wszystko zeby działało jak nalezy nie chodzi mi tu o to ze zaprogramuje sobie sam otwieranie drzwi chodzi mi o imoobilajzerGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. za pomoc z góry dziekuje
|
|
|
|
|
|
#537 | |
|
![]() Imię: Marcin
Model: T
Silnik: Najlepszy
Rocznik: 2016
|
Cytat:
|
|
|
|
#538 |
|
|
Grot mam ale brakuje tyłu kluczyka dzis na allegro zamówiłem cały komplet za 159 zł mysle ze jest to okazja wiec wziałem dzwoniłem do serwisu chca 250 zł wiec blizej mi do piły niz do szczecina bo za 50 zł róznicy to niema co gonic do szczecinaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. myslałem ze jakis szpenio komputerowy by to zrobił za dobra cene to by sie opłacałoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Ale jeszcze moze ktos cos wie i napisze i moze sie bedzie warto przegonic gdzies po zach pom dopuki kluczyk nie przyjdzieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#539 |
|
|
mam jeszcze jedna sprawę nie wiem czy to jest tylko problem u mnie czy u innych użytkowników chodzi mi o to ze radio gra tragicznie jak by gubiło fale Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czy idzie zaradzić tu jakimś wzmacniaczem do anteny radiowej?
|
|
|
|
|
|
#540 | |
|
![]() Imię: Andrzej
Model: HONDA ACCORD + Mondeo mk3
Silnik: i-VTEC