![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 30-06-2008
Model: 2x Citroen C5 Aircross
Silnik: 1.6 PT Hybrid
Rocznik: 2023
|
dokładnie. program z laptopa go zgłasza bo nie może dokończyć testu OBD
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 03-10-2004
Model: Volvo XC90
Silnik: 2.9 biTutbo
Rocznik: 2004
|
P1000 - OBD-II Monitor Testing Incomplete
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 25-08-2010
Model: Mondeo Mk3 Ghia X Black Panther
Silnik: 2.0 TDCI 130 euro3
Rocznik: styczen 2004
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
![]() Zarejestrowany: 25-01-2010
Model: FOKA
Silnik: 2.5T
Rocznik: 2007
|
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
znalazłem coś takiego, piszą tam żeby przejechać kilkanaście km ze stałą prędkością. czyli co, mam wjechać na autostrade, wrzucić 5 bieg, tempomat na 100 i jechac tak te 15-20km? hmm... próbowałem ruszać sztangą na zgaszonym silniku, dość ciężko chodziła. jak się ją wciągnęło na maxa to nie chciała wrócić do wcześniejszego położenia, tak jakby się przycinała. jak tylko odpaliłem silnik to zaczęła się przesuwać normalnie, zdejmuję wężyk - sztanga opada, zakładam - wciąga ją do końca. kojarze że jakiś czas temu na zgaszonym silniku chodziła trochę lepiej, ale mogło mi się coś pomieszać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
|
Cytat:
Ten wielblond na wykresie to wlasnie przycinanie zaluzji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
|
mówisz że 2 tygodnie po zmianie turbo i jazdy na bezdymnym sofcie żaluzje by się przycinały? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...mam już dość diesla Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez wilhelm ; 28-01-2011 o 00:25 |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
|
Cytat:
To jak bedziesz sprzedawal to ja biore turbine hihihi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Skroc sztange/podnies cisnienie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A co zrobiles ze lepiej wstaje, zmieniles wtepne ustawienie zaluzji ??? |
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
ford::average
![]() Imię: Artur
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi 130 KM
Rocznik: 2004
|
Moze to pytanie z czapki ale jakie zegary u siebie załozyliscie(cisnienie doladowania jaka firma) ?
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
|
ja kupiłem tylko wskaźnik doładowania taki jak tutaj: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
autogauge sm peak z zielonym podswietleniem, wpiąłem się w kolektor ssący Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
|
Cytat:
A ja mam zegar doladowania za 5zl hihi (tak na szybko podlaczylem na wezyku od pompki rowerowej) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oraz moje ostatni zakup czyli wskaznik EGT (temperatura spalin) co widze jakie mam temperatury na wlocie do turbosprezarki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak cisne Vmax to przekracza 900*C Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. biedna turbinka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
|