![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 03-02-2009
Model: C-MAX
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2005
|
Witam wszystkich .... Po wykonaniu przeglądu okresowego w moim aucie wyszło na jaw ze muszę wymienić amortyzatory przód ,wiec rozglądam się po necie za takowymi amorkami firmy......? (no właśnie jakiej firmy) zdecydowałem się na kayaba rozsądna cena jak dla mnie.Lecz zauważyłem te amortyzatory jako chyba tak mi się wydaje zwykle kayaba ,i kayaba excell G ? Jaka jest różnica pomiędzy tymi amortyzatorami prócz ceny oczywiście ? czy te amorki są dwu rurkowe ? czy dobrze wybrałem decydując się na ta markę! Wiec prosze was forumowiczów o rade na temat amortyzatorów do c-maxa!! Pozdro.......
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Imię: Maciej
Model: Chrysler Voyager
Silnik: 2.5CRDi 140KM
Rocznik: 2001
|
Polecam....
z tego co widze w kat KYB to Excel-G Art-Nr: 334840 (prawy) i Excel-G Art-Nr: 334841 (lewy) - dwururkowe, gazowe i nie ma innych KYB do c-maxa Ja miałem Excel-G w mondeo i naprawdę polecam ....
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 03-02-2009
Model: C-MAX
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2005
|
już na 100% jestem zdecydowany na kayaba excel-G . Tylko tak z ciekawości chce zapytać, jaka jest różnica pomiędzy "excel-G" a " premium"
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::professional
![]() Imię: Maciej
Model: Chrysler Voyager
Silnik: 2.5CRDi 140KM
Rocznik: 2001
|
a do jakiego auta są "premium"??
bo na pewno nie do Twojego C-maxa.... Katalog KYB nie podaje innych amorów do C-maxa niż Excel-G (zarówno na przód jak i na tył) + sprężyny na tył ...
|