Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Life > Hyde-Park
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Komunikaty

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 20-04-2011, 12:23   #61
galowy
ford::advanced

Imię: Darek
Model: Focus
Silnik: 1,8 16V+LPG
Rocznik: 1999
Domyślnie Odp: Wypadek Kubicy

A jak by rozwalił się (nie z jego winy) na 1 wyścigu sezonu to by było oki ???
Team Renaulta podjął ryzyko związane z tym, że Kubica będzie się gdzieś indziej ścigał. Widocznie ryzyko było tak małe, że nie przejęli się tym w zamian za to ryzyko dostali świetnego kierowcę rajdowego.
Podejście biznesowe do ludzi. Pamiętaj, że oni chorują, łamią nogi, ręce, a nawet czasami umierają. To czy w ogóle warto ich zatrudniać a tym bardziej w nich inwestować???

Stary 20-04-2011, 12:56   #62
RafałB
ford::expert

Model: S-max Titanium S 163KM (na razie)
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2012

Cytat:
Napisał kenji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie unoś się też że ktoś cię z piaskownicy wygania, nieładnie napisałeś o tym pierdzeniu kubicy, może chodziło bardziej o media ale wyszło ****iano... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja sie nie unoszę,inaczej niż inni...chodziło mi o media,że codziennie podają jakąś 1 nic nie wnoszącą info o nim...ale dobra nie ważne,wojtek przegiął i tyle a i tak będzie,że to ja jestem jakiś zły,niedobry (albo jeszcze gorzej).
Stary 20-04-2011, 13:32   #63
Wojtek

Imię: Wojtek
Model: Mondeo Mk4 , Opel Movano
Silnik: 2.0 TDCI , 2.3 DCI-by V-tech 130KM / 170KM
Rocznik: 2008 , 2011

Cytat:
Napisał RafałB Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wczoraj (jak podały media) miało miejsce Baaardzo ważne wydarzenie .... Kubica puścił po raz pierwszy od wypadku samodzielnie 3 bączki w łóżko
Jak to się ma do Twoich słów o sprawach zawodowych Kubicy ???????

Ty się ogarnij trochę i przestań takie głupoty pisać.
Ciekawe czy byś tak samo napisał , jakby to chodziło o jedną z Twoich bliskich osób...
Wtedy też byś był taki mądry ? Wątpię...

Chłopak o mało co nie stracił życia , robiąc to co kocha w życiu najbardziej.
Ale widzę , że Ty tego nigdy nie zrozumiesz...

Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim.

KU PRZESTRODZE !
http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!!
Wojtek jest offline  
Stary 20-04-2011, 13:38   #64
RafałB

Nawet robiąc to co sie kocha w życiu trzeba MYŚLEĆ i zastanowić się czy warto ryzykować,kiedy zaszliśmy tak daleko i za 2 tyg mamy wyścig w F1 a nie rajd....tak czy nie?

To nie zmienia faktu co ty napisałeś wcześniej do mnie i omnie...
Stary 20-04-2011, 13:46   #65
Wojtek

Imię: Wojtek
Model: Mondeo Mk4 , Opel Movano
Silnik: 2.0 TDCI , 2.3 DCI-by V-tech 130KM / 170KM
Rocznik: 2008 , 2011

Równie dobrze mógłby z domu nie wychodzić , bo co będzie jak Go samochód potrąci...?
Tak daleko zaszedł , więc po co wychodził z domu i się narażał....
Cytat:
Napisał RafałB Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
o nie zmienia faktu co ty napisałeś wcześniej do mnie i omnie...
I w tej kwestii zdania nie zmienię. Masz strasznie płytki tok myślenia.
Zazdrość przez Ciebie przemawia i tyle.
Ja bym chciał osiągnąć tyle w życiu co Kubica. I potrafię uszanować , że są ludzie , którzy narażają własne życie robiąc to co kochają w życiu najbardziej.
Ale po co ja to ja to piszę , jak i tak niewiele z tego rozumiesz.

Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim.

KU PRZESTRODZE !
http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!!
Wojtek jest offline  
Stary 20-04-2011, 13:51   #66
galowy

Imię: Darek
Model: Focus
Silnik: 1,8 16V+LPG
Rocznik: 1999

Jego całe życie to ryzyko, ryzyko wypadku nie ważne czy w F1 czy na OSie. Zrozum to wreszcie.
Jak by po bułki do sklepu wyszedł i by go samochód potrącił też byś miał do niego pretensje???
Stary 20-04-2011, 13:56   #67
RafałB

Cytat:
Napisał Wojtek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Równie dobrze mógłby z domu nie wychodzić , bo co będzie jak Go samochód potrąci...?
Tak daleko zaszedł , więc po co wychodził z domu i się narażał....

I w tej kwestii zdania nie zmienię. Masz strasznie płytki tok myślenia.
Zazdrość przez Ciebie przemawia i tyle.
Ja bym chciał osiągnąć tyle w życiu co Kubica. I potrafię uszanować , że są ludzie , którzy narażają własne życie robiąc to co kochają w życiu najbardziej.
Ale po co ja to ja to piszę , jak i tak niewiele z tego rozumiesz.
Jaka zazdrość chłopie?!Przecież powiedziałem,że ciesze się jako Polak,że On tak daleko zaszedł...ty nic nie możesz zrozumieć skoro musze sie powtarzać z tym.
Napisałem już wszystko w tej kwestii teraz to już tylko będzie zbędne powtarzanie....szkoda czasu,a w szczególności na "polemikę" z tobą skoro swego błędu w zachowaniu i pisaniu nie widzisz NADAL...przykre.
Stary 20-04-2011, 14:35   #68
misiek
ford::professional

Model: fazer 1000, mondeo mk3 ghia
Silnik: 1.0, 2.0 TDCi
Rocznik: 2004, 2005

Cytat:
Nie chciałbym,żeby mój pracownik,któremu dużo płace robił takie głupoty jak on i potem narażał mnie,moją firmę i wszelkie kontrakty bo "mu sie chciało przejechać, bo tak, bo może,bo mu wszystko wolno" itp itd.
NO coz, ja takze sie z Toba nie zgodze. Uzywajac Twojego przykladu. To pracodawca Kubicy pozwolil mu na inne jazdy niz F1, a nawet go na nie wysylal. Dlatego niezrozumiale jest dla mnie Twoje oburzenie i podwazanie jego swiadomosci. Rajdy inne niz wyscig F1 traktowane tu byly jako pewna forma treningu za kolkiem. Dlatego, jesli o czyms nie wiemy, to najlepiej sie nie wypowiadac.

zaczynam odnosci wrazenie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
misiek jest offline  
Stary 20-04-2011, 14:40   #69
Marek

Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995

Cytat:
skoro swego błędu w zachowaniu i pisaniu nie widzisz NADAL...przykre
Rafał te słowa to raczej sobie weź do serca.

Napisałeś głupotę bo miało być śmiesznie ale Ci nie wyszło.

Do słów kolegi misiek dodam tylko tyle: AMEN
Stary 20-04-2011, 15:09   #70
m_g

Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.

Jak czytam ten wątek ,to aż za głowę się złapałem. Jedna osoba wyraziła swoje zdanie (mniej , lub gorzej ubrała to w słowa ) a wyście go zjedli i nie zostawiliście na nim suchej nitki ot co.

A teraz do meritum sprawy:
Zgadzam się i z Rafałem i z Wami. Media strasznie roztrząsały sprawę Kubicy i trąbili o tym wszędzie ,jak by wielkie halo się stało (tylu innych sportowców coś sobie robi i nie ma o tym takiego halo). Zgodzę się z tym , że Kubica kocha to co robi i widać że prędkość to jego życie i jego pasja i jak by nie było jest pierwszym polakiem w F1 i chwała mu za to , że tak daleko za szedł i naprawdę nikt długo nikt pewnie tego nie dokona i mam nadzieje że wróci na tor. Ale z drugiej strony kocha to co robi ale nie można łapać dwóch srok za ogon. Co mam na myśli , jeżeli chce się ścigać na OS to niech to tam robi ale zostawi F1 w spokoju, a jeżeli chce F1 to niech myśli co robi i czasami można opanować się i np 2 tyg przed startem pohamować swoją rządzę prędkości i przeczekać 2 tyg i dać popis w F1. Ja rozumiem że on uwielbia się ścigać itp,ale czasami nie można mieć ciastka i zjeść ciastka. Człowiek po to ma rozum aby nie żył tylko chwilą i czasami pomyślał zanim coś zrobi.

Co do jednego z Frogsterem się zgadzam ,dużo zawiniła barierka i gdyby nie ona oszukał by przeznaczenie i by dzisiaj jeździł w F1 i może by zwyciężał.

To tyle co chciałem w tym temacie powiedzieć i nie rozumiem osób które widzą tylko jedną stroną medalu. I nie chce tu mówić ze Kubica be zrobił albo cacy ale gdzieś po środku jest meta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
m_g jest offline  
Zamknięty Temat

Zasady postowania