![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 09-05-2011
Model: Focus MKII Kombi
Silnik: TDCI 1,6/109KM
Rocznik: 2005
|
Witam
Zastanawiam się nad zakupem C-Maxa Mk I dla moje świeżo powiększonej rodzinki i nie wiem czy do bagażnika wejdzie wózek (jedno z głównych kryteriów wyboru auta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Czy ktoś pamięta lub mógłby zmierzyć wymiary tzn szerokość x głębokość x wysokość (bez składania siedzeń)? Z góry dziękuję |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 15-02-2009
Model: czarny s-max jednak z giftem
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Cytat:
nie miałem z tym żadnych problemów - zwykły, dość duży wózek (pojedynczy), czy też później kolejny, tj. rok po roku, zdecydowanie większy. Pozdr bu |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 29-07-2010
Model: Kuga II
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2018
|
Jak będę pamiętał to zrobię fotkę bagażnika ze spacerówką w środku. Wózek jak na spacerówkę dość spory, z gondoli zrezygnowałem jakiś czas przed zakupem auta więc nie mam doświadczenia. Nie boję się jednak że niedługo jak znowu będzie taka potrzeba (a będzieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) nie zmieszczę gondoli wraz ze spacerówką Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() Imię: Marek
Model: Kuga II Platinium
Silnik: 2,0 TDCi
Rocznik: 2015
|
Trudno mi sobie wyobrazić wózek, który się nie zmieści. Ja miałem bardzo duży wózek dla bliźniąt (Spider firmy Implast).
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 05-04-2011
Model: c-max
Silnik: 1.8
Rocznik: 2004
|
ja mam wózek firmy Jedo(dosyć popularny) i wchodzi na styk, po złożeniu mieści się dosłownie na centymetry do bagażnika. Wiec nie jest to takie oczywiste że każdy wózek wejdzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mieści się stelarz i gondola bez problemu ale przy wkładaniu trzeba ostrożnie żeby nie poryskować boczków bagażnika
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 09-05-2011
Model: Focus MKII Kombi
Silnik: TDCI 1,6/109KM
|
Fiuu - widzę, że mamy na forum sporo ojców z doświadczeniem wózkowym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki za błyskawiczną reakcję. W domku pomierzę wózek (mamy Espiro GTX - sporawy) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
![]() Imię: Marek
Model: Kuga II Platinium
Silnik: 2,0 TDCi
Rocznik: 2015
|
Nie na darmo nasze autka nazywają "tatowozami".
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 30-12-2009
Model: C-max
Silnik: 1,6 EcoBoost 182
Rocznik: 11
|
Cytat:
przy wymiarach podanych w mm (szer/wys/dl) to wychodzi jak by nie liczyc 830dm3... a w tabelce ponizej jest 550dm3 (podobno do dachu)... i nie jest tam podany wymiar w mm3 tylko w m3.. takie tam niuanse |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
ford::beginner
![]() Imię: paw
Model: C-max
Silnik: 2.0 TDCi
|
Lepiej kup MONDEO kombi. ja miałem mondeo 3 lata.ostatnio kupiłem C-maxa i wiozłem kosiarke spalinowa ,która bez problemu złozona wchodziła do Mondeo. C-max ma próg zaladunku wysoki i do tego musialem skladac siedzenia. W poprzek sie nie zmiesciła i wzdłóż musialem kłasc oparcia. Jak chcesz miec komfort i duzo miejsca kupuj Mondeo kombi. kosiarka gabarytowo jak wózek tylko ciezsza...
|
|
|
|