![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Damian
Model: MK-3 FIESTA GFJ 785
Silnik: 1119 cm3 / 37 KW / 50KM
Rocznik: 1995 - listopad
|
Witajcie - czy warto inwestować w rejestrator samochody - by nagrywał tak z jakąś godzinę i kasował od tyłu i w miejsce kasowania dawał nowe nagranie.
Pytam po to by np. ktoś szybko uciekł z miejsca zdarzenia i nie jesteśmy w stanie zapamiętać nr. rejestracyjnego, lub gdy jest kolizja lub zdarzenie drogowe. Gdy np. ktoś nam cofnie i będzie się upierał że to my mu w d.. wjechali. Bardzo dobre jest to w rozwiązaniu sporu. ps. Gdzie taki można tani kupić ? Chyba że se damy aparat z przodu lub z tyłu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. he he Pozdrawiam
<<< Tu jest moja FUCINKA - fofi >>> Fufii - PA PA ... Teraz seat CORDOBA 2000r. 1.4L "żółtek" - seatowa Ostatnio edytowane przez DamianRTV ; 06-06-2011 o 23:21 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Ł
Model: Kuga Mk3
Silnik: 2.5 FHEV AWD
Rocznik: 2023
|
Cytat:
ile kosztuje - blue bird (nie żebym reklamował, ale całkiem fajny) jakieś 350PLN - ma wyświetlacz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jest też inna opcja - telefon z androidem + uchwyt (jest dużo tego typu aplikacji) Przydałoby się coś co patrzy też do tyłu, chociaż jak ktoś ci przyładuje z tyłu i nie ucieknie, to on musi udowodnić, że to twoja sprawka. Pozdrawiam
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
Pozdrawiam Damiano - a takie używki policyjne ? to by było dobre Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#4 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 14-03-2005
Model: Focus , Suzuki DL 650 V-Strom
Silnik: 1,6 , 650
Rocznik: 1999 , 2005
|
DamianRTV odpowiedz sobie na jedno bardzo proste pytanie,jak często zdarzyła Ci się taka sytuacja? Będziesz wiedział czy warto czy nie,moim zdaniem nie warto (to tylko moje zdanie) ilu ludzi ucieka z miejsca wypadku/kolizji? najprościej w razie kolizji wezwać MO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i po problemie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
W sumie racja - ale wiesz możesz komuś uratować "DUPE" tym że masz coś do zapisywania danych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no nic poszukam coś na aledrogo i zobaczymy co z tym fantem zrobić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dam znać na pewno - pozdrawiam i dziękuje za czytanie moich postów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#6 |
|
![]() Zarejestrowany: 14-12-2006
Model: MONDEO MK1 Kombi
Silnik: 1.8 16V ZETEC + LPG
Rocznik: 1996
|
Mam rejestrator zamontowany w autku. W jednym przypadku przydał się przy kolizji - baba otarła mi się o zderzak, rysując go i wypierała, że to niby ja ruszyłem podczas jej parkowania. W kilku innych przypadkach przydał się, jak panowie policjanci myśląc, że znaleźli jelenia (w miejscu zamieszkania mam blachy z poza województwa i miasta), próbowali wciskać mi kocopoły typu wjechał pan żółtym świetle, wyprzedzał na przejściu czy też na ciągłej linii i jeszcze parę innych. Z reguły wystarczyło wspomnieć tylko o kamerce, a jakoś szybko zapominali o mandacie (nie dotyczy ewidentnych wykroczeń, ale wtedy się nie kłócę). Musisz tylko mieć świadomość, że kamerka rejestruje również Twoje wykroczenia i trzeba umiejętnie pokazać w razie konieczności tylko wybrany fragment, a nie cały filmik, bo może to obrócić się przeciwko Tobie.
Ostatnio edytowane przez Dłubek ; 09-06-2011 o 01:04 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
No i właśnei kolego o to mi chodzi o te nie moje wykroczenia tylko innych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. he he Ci którzy mi robią źle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a chodzi o to że ja mam 1.1L i taki mi potem drogę zajedzie bo ja się pozbierać nie umiem i czasem już doszło do prawie kolizji że to niby ja mu dobiłem a tu będzie nagrane że zajechał drogę i masz chłopie nadziałeś się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. he he - o to mi chodzi między innymi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A masz jakieś namiary na coś takiego ? Podaj linka jak masz - pozdrawiam serdecznie Damiano o właśnie znalazłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ale te zabawki są drogie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
<<< Tu jest moja FUCINKA - fofi >>> Fufii - PA PA ... Teraz seat CORDOBA 2000r. 1.4L "żółtek" - seatowa Ostatnio edytowane przez DamianRTV ; 09-06-2011 o 17:29 |
|
|
|