Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Strefy klubowe > strefa|śląska
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 12-06-2011, 12:00   #61
sebek513
ford::beginner

Model: Mondeo
Silnik: 1.8 16v Zetec
Rocznik: 1996
Domyślnie Odp: SPOT Bielsko-Biała 19 czerwca Straconka

stunt to wez musztarde ja wezme ketchup Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

sebek513 jest offline  
Stary 12-06-2011, 12:34   #62
Stunt_Man

dobre Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Stary 12-06-2011, 12:53   #63
Agnesqa
M.O.D.

Model: Mondeo, Kuga
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2010, 2018

To zróbmy jakąs małą liste co kto weźmie i tyle.

Każdy weźmie jakiś chlebek/bułeczki, coś do picia.

Zasada grillowych spotów jest prosta: każdy bierze tyle ile zje/wypije i stawia na ogolny stół. Częstują sie wszyscy.
Agnesqa jest offline  
Stary 12-06-2011, 13:31   #64
sebek513
ford::beginner

Model: Mondeo
Silnik: 1.8 16v Zetec
Rocznik: 1996

to kazdy bierze picie, jakis chleb i oczywiscie wuszt a dodatkowo ja biore ketchup, stunt musztarde, arek sztucce i tacki, miras wegiel a Ty aga kubeczki i worki czyli wszystko mamy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a teraz pytanie moze troche glupie ale kto wezme grilla ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
sebek513 jest offline  
Stary 12-06-2011, 13:50   #65
Miras.
ford::average

Model: 1
Silnik: Spalinowy
Rocznik: 79

Cytat:
Napisał sebek513 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale kto wezme grilla ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kolego sebek513 czytamy wszystko i dokładnie w tym temacie

Cytat:
Napisał Agnesqa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To zróbmy jakąs małą liste co kto weźmie i tyle.
Lista jest na początku tematu (sponsorzy)

Cytat:
Napisał Agnesqa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zasada grillowych spotów jest prosta: każdy bierze tyle ile zje/wypije i stawia na ogolny stół. Częstują sie wszyscy.
... przejezdni turyści też ?? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pomysł ze wspólnym stołem nie wydaje mnie się najlepszy w tym akurat przypadku. Myślę każdy ma swoje upodobania kulinarne i pewnie przywiezie to co lubi a nie będzie się zmuszał do spożywania produktów nie w swoim guście.

Pierwsza strona jest aktualizowana na bieżąco więc raczą koleżanki i koledzy tam zaglądać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale podklęję aktualne wieści tutaj:

[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - kubki, worki na śmiec
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - tacki i sztućce
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - węgiel, podpałka. worki na śmieci + grill (info dla nieoczytanych)
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - Ketchup
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - Musztarda

Co należy zabrać ze sobą :
- swój materiał na grilla - kiełbacha, kaszana, karczycho itp
- swoje do popicia
- kocyk/krzesełko na swoją d... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Miras. ; 12-06-2011 o 14:16
Miras. jest offline  
Stary 12-06-2011, 14:05   #66
mouzes
ford::advanced

Model: 525, Smart 600 turbo brabus
Silnik: 2,5l. m51b25, 600ccm turbo75KM
Rocznik: 1995, 1999

to ja się zadeklaruję z karkóweczką [[; podobno nawet nieźle toto wychodzi [[;
mouzes jest offline  
Stary 12-06-2011, 16:03   #67
Miras.
ford::average

Model: 1
Silnik: Spalinowy
Rocznik: 79

mile widziane jest więcej grill`i Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
bo ja mam tyciuni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

na Sosinie wystarczył, a jadło 9 osób.

a jak ktoś ma jakiś mobilny to może zabrać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miras. jest offline  
Stary 12-06-2011, 18:10   #68
Stunt_Man

Cytat:
Napisał Miras. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a jak ktoś ma jakiś mobilny to może zabrać
nogi poskłodom i wezna ze sobą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Stary 12-06-2011, 18:38   #69
Agnesqa
M.O.D.

Model: Mondeo, Kuga
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2010, 2018

Cytat:
Napisał Miras. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pomysł ze wspólnym stołem nie wydaje mnie się najlepszy w tym akurat przypadku. Myślę każdy ma swoje upodobania kulinarne
przeca ja Ci w kielbache zaglądać nie bede... miałam na myśli picie czy chlebek

Łódzkie grille wyglądają mniej więcej tak, że każdy przywodzi mięsiwo (takie jak lubi), jakieś napoje, pieczywko, ketchup i inne. Wszystko ląduje na stole. Przecież jak Ci zabraknie coli to nie będziesz siedział o suchym pysku tylko poczęstujesz sie czymś innym.
Jakoś średnio sobie wyobrażam, żebym przyjechała z wyliczoną ilością chleba i soku.
Poza tym nikt nie zmusza Cię do jedzenia czegoś, czego nie lubisz.
Agnesqa jest offline  
Stary 12-06-2011, 18:45   #70
mouzes
ford::advanced

Model: 525, Smart 600 turbo brabus
Silnik: 2,5l. m51b25, 600ccm turbo75KM
Rocznik: 1995, 1999

ja karkówki wezmę napewno tyle, że sam nie zjem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nawet jak mi Aga pomoże to i tak we dwójkę nie podołamy.

Powiem więcej. Nie wyobrażam sobie tego, żeby ktoś nie spróbował mojej karkówki. Przecież Ja właśnie po to ją robię (całą noc się kurde będzie kisiła w zalewie mojego pomsłu) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z drugiej jednak strony, nie biorę ani kiełbasy, ani kaszanki, ani pieczywa, mam jednak nadzieję ze znajdzie się tam coś niecoś dla mnie jeślibędę miał ochotę (tego przynajmniej nauczyły mnie łódzkie grille ) :]

howgh
mouzes jest offline  
Zamknięty Temat

Tagi
cieszyn , istebna , pszczyna , ustroń , żywiec

Zasady postowania