![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#81 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0TDCI PS 209 by HEKO
Rocznik: 2017
|
nie musisz robić zdjęć przecież kolega ci powiedział że to te miejsce
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 08-03-2011
Model: Focus II FL Gold X
Silnik: 1.6 100 KM
Rocznik: 2010
|
Dla pewności wykonałem jednak zdjęcia w wysokiej rozdzielczości zarówno na miejscu kierowcy, jak i pasażera. Byłbym wdzięczny za potwierdzenie umiejscowienia diody. Pytanie też, czy są tam wszystkie wiązki i wystarczy włożyć diodę?
Link do folderu ze zdjęciami: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] . Linki do konkretnych zdjęć: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#83 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 11-04-2011
Model: Focus MK2 Platinium X
Silnik: 1.6 100KM
Rocznik: 2007
|
Może tym razem uda ci się znaleźć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez mati188 ; 19-06-2011 o 23:43 |
|
|
|
|
|
#84 |
|
|
Dzięki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rozumiem, że do tych otworów jest poprowadzona instalacja i wystarczy zakup samych żarówek? Takie się nadadzą: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ? Rozumiem, że mam brać typ A, żeby kąt świecenia wynosił 180 stopni, tak? Czy ta żarówka będzie wystarczająco mocna? Ostatnio edytowane przez Marek ; 08-01-2012 o 17:35 Powód: Na forum nie cytujemy całych poprzedzających postów |
|
|
|
|
|
#85 |
|
![]() Zarejestrowany: 11-04-2011
Model: Focus MK2 Platinium X
Silnik: 1.6 100KM
Rocznik: 2007
|
Instalację tak jak widać na zdj posiadasz i wystarczy tylko wpiąć żarówki. Tak ten typ żarówek będzie dobry.
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
|
OK, zatem zamawiam. Dzięki wielkie za pomoc!
Przeczytałem jeszcze raz cały wątek i ktoś napisał, że żarówki w5w ciągną strasznie dużo energii. To co podałem wyżej to żarówka czy dioda led? Jeśli to pierwsze, to czy [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] jest dioda led? Chciałbym żeby oświetlenie było mocniejsze niż np. tu: Ostatnio edytowane przez roberto369 ; 20-06-2011 o 12:15 |
|
|
|
|
|
#87 |
|
![]() Imię: Krystian
Model: Focus MK III
Silnik: 1.5 EcoBoost
Rocznik: 2016
|
Szukaj diodowych żarówkek W5W z jak najwieksza iloscia diód SMD, one świeca najmocniej i nie kupuj żadnych z soczewkami albo cos podobnego
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
|
Jak juz cos to pocja druga
co do mojej propozycji to wcale 9 diod nie za duzo , ja mam takie u siebie , w dzien prawie nie widoczne natomiast wieczorem fajny efekt , jak trafisz jeszcze w kolorze czerwonym fajnie sie komponuje z podswietleniem deski rozdz. i radia , ale kazdy ma swoj gust |
|
|
|
![]() |
|
|
|