Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Mondeo
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 12-07-2011, 22:57   #11
Mr_T
ford::beginner

Model: Mondeo MK3
Silnik: TDCI
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Jakie żarówki do podświetlenia zegarów

Dzisiaj wymieniłem na 3W/12V i jest git wreszcie. Tylko że u mnie nie obyło się bez zdjęcia obudowy kolumny kierownicy trzy śrubki więcej ale było warto.dzięki za pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mr_T jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-07-2011, 21:46   #12
jarotoronto
ford::amateur

Model: Mondeo kombi [mk3]
Silnik: 1,8
Rocznik: 2003

Ja osobiście wymieniłem na 12V i działają, kupiłem zamienniki firmy Narva. Zapewne szybciej się przepala niż oryginalne 14V ale działają bardzo dobrze.
Pojechałem do Foty i chłopaki sprzedali mi dwa blistry po 10 szt, całość kosztowala 16 zł.

Oryginalne można kupić na:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - liczniki i temperatura i paliwo
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - kierunki i oznaczenie świateł
jarotoronto jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 14-07-2011, 06:21   #13
SrebnaStrzała
ford::expert

Model: A7, Mondeo
Silnik: 50TDI, 2.0TDCI
Rocznik: 2018, 2011

Cytat:
Napisał jarotoronto Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://www.ford-esklep.pl/pl_PL/p/Za...33-Zielona/654 - liczniki i temperatura i paliwo
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - kierunki i oznaczenie świateł
Takie żarówki to przeszłość, teraz się kupuje ledy o szerokim kącie światła. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
SrebnaStrzała jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 14-07-2011, 13:01   #14
FrogsterPL
ford::advanced

Imię: Piotr
Model: Galaxy Mk3
Silnik: 1.6EB 160 KM
Rocznik: 2011

Co kto lubi. Mam znajomego, który LEDy wpakowałby dosłownie wszędzie gdzie się da i mam do nich lekki wstręt - przynajmniej w miejscach, gdzie producent auta ich nie przewidział Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
FrogsterPL jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 19-07-2011, 11:51   #15
jarotoronto
ford::amateur

Model: Mondeo kombi [mk3]
Silnik: 1,8
Rocznik: 2003

Cytat:
Napisał SrebnaStrzała Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Takie żarówki to przeszłość, teraz się kupuje ledy o szerokim kącie światła. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja tylko podaje co kolega mógłby sobie kupić, ale sam tez zastanawiam się nad ledami, masz jakieś sprawdzone ledy do licznika?
jarotoronto jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania