![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 15-09-2008
|
![]()
witam, czy wiecie jak odblokowac radio z nawigacja Denso. Musiałem wyjąc akumulator no a potem sami wiecie , radio zablokowane. Mam jakis kod podany na malej karcie jak kredytowa, ale gzdzie go wbic i czy to bedzie ten kod. Pisze , ze to PIN do nawigacji. Po właczeniu radia wyswietlaja sie tylko cyfry od 1-6 w miejscach w, w których były zakodowane stacje radiowe. Jesli ktos wie co jak to zrobic dzieki z góry.
Ostatnio edytowane przez SRS ; 07-05-2020 o 21:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
Wpisz ten pin z karteczki i tyle :fcp3
|
![]() |
![]() |
#3 |
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 10-01-2006
Model: Fusion
Silnik: Hybrid
Rocznik: 2015
|
![]()
temat poruszany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
za pomocą klawiszy od 1-4 wybierasz cyfry z karteczki czyli jako pierwszą cyfre masz np. 5 więc wciskasz 5 razy 1, jako np. trzecią masz 8 to wciszka 3 osiem razy całość akceptujesz klawiszem 5
Jeden Procent dla "Małego Komika" Jest: BMW E61 LCI 520D Ford Fiesta MKVII 1.25 82 PH GOLD były Ford Mondeo MKIII 2.5 V6 GHIA SPRZEDAM http://www.polskajazda.pl/Samochody/Ford/Mondeo/56936 Ford Mondeo MKII 1.8 16V LPG , CB on-board http://polskajazda.pl/Samochody/Ford/Mondeo/2216 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 15-06-2011
Model: S-max
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2007
|
![]() Cytat:
Padł mi akumulator, oczywiście wykonałem wszystko jak w powyższym poście, niestety zero reakcji, czy jest jeszcze inna opcja wpisania kodu pin? A może inny powód braku akceptacji kodu ? (oprócz wizyty w ASO) Ford S-max 2006, navigacja - Denso. Problem rozwiązany po wymianie akumulatora na nowy. Ostatnio edytowane przez Rybmar ; 22-08-2011 o 17:18 |
|
![]() |
![]() |