![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 19-10-2011
Model: focua
Silnik: 1.6 tdci
Rocznik: 2007
|
W ubiegłym tygodniu miałem nie miła przygodę. Najechałem przy znacznej prędkości na spory kamień. Kamień rozwalił chłodnice, skrzynie biegów i tłumiki. Uderzenie było tak mocne że strzeliły poduszki powietrzne. I mam takie pytanie, czy deska rozdzielcza z modelu po liftingu do mego samochodu z przed liftem?
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0TDCI PS 209 by HEKO
Rocznik: 2017
|
tak pasuje
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
![]() Zarejestrowany: 19-10-2011
Model: focua
Silnik: 1.6 tdci
Rocznik: 2007
|
czyli śmiało moge kupować deske z focusa z 2009r tak? I wszystkie zegary i przłączniki i nawiewy beda pasowac z mego?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 08-10-2009
Model: Focus II
Silnik: 1.6 Ti-VCT
Rocznik: 2006
|
Konstrukcyjnie są chyba takie same ale róznią się wizualnie. To znaczy po lifcie jest bardziej miękka i gładka (błyszcząca) a przed liftem bardziej porowata (matowa). Tyle mogę Ci podpowiedzieć bo szwagier ma służbowego MKIIFL i od razu się to rzuca w oczy.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
![]() Zarejestrowany: 19-03-2011
Model: Ford Focus MK2 1.8 tdci
Silnik: tdci
|
Witam czy ktoś mógł by podać te linki które nie działają na początku strony. Zależy mi na wymontowaniu konsoli ,ale nie wiem jak się za to zabrać czy ktoś mógł by pomóc chociaż w krótkim streszczeniu słownym jak nie ma żadnych ilustracji . Z góry dzięki za pomoc i czekam na odp .
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
![]() Imię: Dawid
Model: Mondeo MK II
Silnik: 1.8 B+G
Rocznik: 1996
|
Dołączam się do prośby. Jednak mnie potrzebna instrukcja demontażu zegarów Mondeo mk2 1996r. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
ford::average
![]() Imię: Krzysiek
Model: Ford Focus mk2
Silnik: 1,6 115KM
|
Witam
Mam pytanie odnośnie deski rozdzielczej, składa się ona z dwóch elementów, pod szybą kawałek idzie aż do wylotów powietrza na szyby i części z licznikiem i wylotami powietrza na "twarz". Czy muszę rozkręcać całość aby wyjąć część bliżej szyby? (tam gdzie jest nawiew na szybę) czy jest to osobny element na "wcisk"? Pozdrawiam |
|
|
|