![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Witam.Potrzebuje jakiś kontakt do admina forum.Napisałem pw ale nie odpowiada.Potrzebny mi mail bądź numer telefonu
|
|
|
|
#2 |
|
M.O.D.
![]() Zarejestrowany: 29-06-2009
Model: Mondeo, Kuga
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2010, 2018
|
Administratorem forum jest Jacek.
Jeżeli pisałes do niego to poczekaj kilka dni, on też ma swoje życie prywatne i nie zawsze ma czas by codziennie być na forum. Cierpliwości, na pewno odpowie na Twoje PW. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 03-03-2007
Model: 525, Smart 600 turbo brabus
Silnik: 2,5l. m51b25, 600ccm turbo75KM
Rocznik: 1995, 1999
|
dobre wychowanie, jak i ustawa o ochronie danych osobowych nie pozwalają na przekazywanie tego typu danych bez wiedzy osoby, której dotyczą. Nie sądzisz chyba zatem, że ktokolwiek da Ci taki numer. Tym bardziej że jesteś świeży na forum i nikt tak naprawdę nic o Tobie nie wie.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Witold
Model: Skoda Octavia II FL
Silnik: 1,9 TDi
Rocznik: 2009
|
Nie no.... to pojechałeś teraz.
A ja potrzebuję nr do premiera Tuska. Też pisałem na jego stronie ale mi nie odpowiada. Kto z Was mi poda ten nr? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::expert
![]() Imię: Wojtek
Model: Mondeo Mk4 , Opel Movano
Silnik: 2.0 TDCI , 2.3 DCI-by V-tech 130KM / 170KM
Rocznik: 2008 , 2011
|
gwidonek jeżeli mogę Ci w czymś pomóc to napisz mi PW.
Liczą się ludzie - nie samochody. Samochód jest tylko dodatkiem do człowieka i nigdy nie powinno być odwrotnie ! Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim. KU PRZESTRODZE ! http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!! |
|
|
|