![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#51 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2007
|
Witam.
To mój pierwszy post i trochę nie na temat za co przepraszam ale proszę was o opinie czy to auto faktycznie może być wyposażone w tempomat (co sprzedawca uwzględnił w opisie) gdyż na fotkach widać, że brak tam przycisków przy kierownicy. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Pozdrawiam wszystkich forumowiczy i forumowiczki. Ostatnio edytowane przez prezesq ; 09-02-2012 o 19:49 |
|
|
|
|
|
#52 |
|
ford::average
![]() Imię: Robert
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Nie ma przycisków - nie ma tempomatu.
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
![]() Zarejestrowany: 21-07-2010
Model: Smax
Silnik: TDCi 2,0
Rocznik: 2009
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2007
|
Heheheee... faktycznie, czyli sprzedawca opis ma gotowy i nie za bardzo sprawdza czy pasuje do danego auta, które właśnie sprowadził.
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
![]() Zarejestrowany: 03-03-2010
Model: S-max
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2007/2008
|
Ktoś może mi powiedzieć czy jest różnica w mocowaniu i rozmiar otworu pod poduszkę kierownicy w tych modelach ?:
1.S-MAX 2007 2.MONDEO 2009 Zamówiłem takową od mondeo do swojego s-maxa i nie wiem czy dobrze zrobiłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dodam jeszcze że mam wersję euro a zamówiona to anglik. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez botubar ; 13-02-2012 o 12:02 |
|
|
|
|
|
#56 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 26-12-2009
Model: Ranger Wildtrak P703
Silnik: 2.0 205KM
Rocznik: 2024
|
Skoro już zamówiłeś to odpowiedź nie ma dla ciebie znaczenia. Napisz dla potomnych czy pasuje?
|
|
|
#57 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
![]() Imię: Jakub
Model: Był S-Max 2.0 TDCi teraz jest XC90 :)
Silnik: 4.4 V8 315 KM
Rocznik: 2011
|
Witam Sex-Maxiaków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
od mojego ostatniego postu upłynęło trochę czasu, ale dziś udało mi się w końcu zakupić na aukcji, kierownicę do S-Maxa z tego samego roku co mój Maxik. Jedynie mój ma 2.0 dieselka a kiera jest od 2.2, ale rozumiem ze to nie ma wpływu na przekładkę jeśli się mylę to mnie poprawcie. Pytanie jakie chcę tu zadać to gdzie można zaprogramować tempomacik po przekładce przycisków. Będę wdzięczny za jakieś namiary i ile to kosztuje - jestem z okolic Warszawy. (nie mam na myśli oficjalnego kanału przez ASO bo z tego co piszecie robią problemy, nie zawsze wiedzą o co chodzi i śpiewają o wiele za dużo a przecież nie o to chodzi). Ma być w miarę tanio i dobrze. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ktoś kiedyś tu wspominał o koledze który po godzinach robi takie czary. Pozdrawiam serdecznie i czekam na nawał postów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez Jim ; 14-02-2012 o 12:05 |
|
|
|
|
|
#59 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Teraz pozostała tylko aktywacja w kompie - mam nadzieję że z pozytywnym skutkiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
||
|
|
|
|
|
#60 | |
|
![]() Imię: Jakub
Model: Był S-Max 2.0 TDCi teraz jest XC90 :)
Silnik: 4.4 V8 315 KM
Rocznik: 2011
|
Cytat:
podziel się informacją Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
|