![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 05-03-2004
Model: C-MAX MK2, S-MAX MK2
Silnik: 1.6EB, 2.0EB
Rocznik: 2011, 2017
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 26-02-2008
Model: S-Max Titanium S / Kuga Individual
Silnik: 2.5 T 220 PS / 2.5 T 200PS
Rocznik: 2009 / 2009
|
Zdecydowalem sie na [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ], wczoraj zostal zamowiony, zobaczymy ile to cudo jest warte Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeszcze trzeba zakupic karte pamieci ale to zrobie jak mi kamerka przyjdzie bo jak dobrze widze ze zdjec jest tam slot na karte mini SD. Dam znac za jakis czas jak sie to sprawuje.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#33 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 17-09-2007
Model: RS500
Silnik: mocny
Rocznik: 2012
|
Czytam ten wątek i nie mogę uwierzyć, że sami sie tak podkręcacie. Na każdym kroku pieprzona inwigilacja. Sami tworzycie Orvellowską rzeczywistość. Panowie - dobre AC i DAS wystarczy.
|
|
|
#34 |
|
|
Kolego jak raz czy drugi zrobisz ze swojego AC auto i potem bedziesz wieksze skladki placil choc nie bedziesz winny to szybciutko zmienisz zdanie.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#35 |
|
FCP member
![]() Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
|
mark_TDDI, nie montuję tego po to, żeby kablować na innych kierowców (wyprzedzanie na ciągłej, na przejściu, wjeżdżanie na "czerwonym" itp.) tylko po to, żeby w razie "przygody" mieć twardy dowód.
AC posiadam i owszem - pomogło mi bardzo jak Foczkę straciłem, ale nie pomogło udowodnić, że gość jechał nieprzepisowo jak mi przywalił Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Weź też pod uwagę, że taka kamerka to również "dyscyplina" dla jej posiadacza - zapisuje również wszystkie jego wykroczenia, więc jej zapis działa w obie strony i trzeba być tego świadomym. Wracając do tematu... ...dzisiaj przymierzałem kamerkę w różnych miejscach i niestety - najlepsze miejsce dla niej to przy lusterku więc kombinowanie by była niewidoczna odpada. Jedyne co dało się ukryć to kabel zasilający - byłem zaskoczony, że jest taki długi - 3,5 metra, spokojnie wystarczył, żeby pociągnąć go pod podsufitką i uszczelką drzwi, potem pod fotelem i sięga do dołożonego rozgałęzienia zapalniczki przy fotelu kierowcy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-=> S-Max - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Octavia - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Journey - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- Był: Focus, Galaxy, Mondeo. Jest: S-Max, Octavia i Journey ![]()
Ostatnio edytowane przez M.A.G. ; 19-02-2012 o 21:05 |
|
|
|
|
|
#36 |
|
|
Zrobilbys fotke jak ona wyglada zamocowana z wewnatrz i zewnatrz.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#37 |
|
|
Nie jeden raz robiłem z AC, a zdania i tak nie zmienię. Niedługo nie będzie można niczego przy nikim powiedzieć, bo ktoś może nagrywać. Chyba najlepiej z domu nie wychodzić. A wartość dowodową takiego filmu, bez trudu można sprowadzić do zera. Polecam fora prawne. Bez jaj....
odzyskałem rozum, zdrowie i pieniądze - sprzedałem ostatniego forda i zmieniłem koncern na VAG Ostatnio edytowane przez mark_TDDI ; 20-02-2012 o 21:43 |
|
|
|
|
|
#38 |
|
FCP member
![]() Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
|
mark_TDDI, oczywiście, że masz swoje zdanie i je szanuję - nie chcesz to nie montujesz, a jeżeli czujesz się inwigilowany to zastanów się nad używaniem telefonu komórkowego, kart płatniczych, komputera, instalowaniem monitoringu miejskiego - wszędzie można Ciebie znaleźć i zidentyfikować - taki tok myślenia na pewno nie napawa optymizmem.
A prawo mamy tak skonstruowane, że zawsze możesz się odwołać, jeżeli ktoś wykorzystuje twój wizerunek bez odpowiedniej zgody - tyle teorii bo rzeczywistość jest inna i nie ma co roztrząsać tego tematu - chyba, że w innym wątku. A wracając do tematu... Oto fotki: Tutaj pokazałem jak kabel puściłem: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. widok wewnątrz: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i z zewnątrz: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Niestety póki co kamerkę chowam, jest zbyt widoczna i może kogoś skusić - narobi więcej kłopotów niż jest warta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale planuję ją zamaskować... jak coś wymyślę to dam znać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-=> S-Max - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Octavia - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Journey - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- Był: Focus, Galaxy, Mondeo. Jest: S-Max, Octavia i Journey ![]()
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#40 |
|
![]() Zarejestrowany: 04-08-2006
Model: Focus MK2 / Fiesta MK6
Silnik: 1.6 100KM / 1.25 75KM
Rocznik: 2006 / 2007
|
Panowie, jakie wrażenia z używania tych kamer?
Macie może jakieś filmiki wrzucone na YouTube albo moze cie wrzucić ? Najlepiej w maksymalnej rozdzielczości? |
|
|
|