![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 19-03-2010
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 Duratec HE
Rocznik: '01
|
Mam takie pytanie, cieknie mi wąż od wspomagania, dokładnie w miejscu gdzie wchodzi do pompy wspomagania, ktoś to próbował naprawić spawając nakrętkę. Mam pytanie, czy da się ten wąż rozkręcić w miejscu gdzie jest czujnik? Nie mam teraz dostępu do auta, bo stoi jeszcze w niemieckim komisie jakieś 150km ode mnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie wiem czy i tak całość, nie sprowadzi się do wymiany również pompy wspomagania, bo może być problem z odkręceniem węża od samej pompy... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 11-08-2010
Model: mondeo mk3 kombi
Silnik: 1.8
Rocznik: 2001
|
Nakrętka raczej jest ok, tam w tej nakrętce jest jeszcze uszczelka plastikowa może ona jest do wymiany.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
teraz takie pytanie, jaka jest różnica między wężem z anglika a europejczykiem? bo znalazłem tylko wąż od anglika...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::average
![]() Imię: Mateusz
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
|
Kolego powiem Ci tak. Mi w tym miejscu też ciegło. Lało się na dół strumieniami po całych sankach od strony kierowcy. Ojciec pojechał gdzieś do znajomego i z tego co mi mówił to wyciągali ten wąż, coś tam robił i wkładali i nie cieknie nic. Jak przyjedzie to podpytam co i jak.
|
|
|
|