Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Zloty > Zloty
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 17-06-2012, 21:05   #131
Emis
ford::average

Imię: Emila
Model: Stilo , Citroen C5 2,0
Silnik: 1,6 16v ,,,2.0 16 v
Rocznik: 2004,2003
Domyślnie Odp: III Tradycyjny Spot weekendowy w Ścinawie u Emis 26-29 lipiec 2012

No chyba Rafał żartujesz.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W tamtym roku nawet morsów nie brakowało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Podniosę listę
1. Wojtek + rotors group (najpewniej późny wieczór piątek-niedziela) - Duży domek zaklepany
2. Emiś z rodziną
3. Triam + Madzia z... (może i tym razem z Jitterami, ale nie chcę za kogoś decydować)
4. M.A.G. z rodzinką (żoncia + parka rozrabiaków) - my dojeżdżamy z doskoku więc domki wciąż wolne
5. Bruti_2005 + Ania - bez noclegu
6. Jitter - chętnie oddam się do adopcji noclegowej na ten czas
7. FrigsterPL - nocleg z soboty na niedziele
8. maciaba + Ola - nocleg z soboty na niedzielę

Emis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 19-06-2012, 19:43   #132
Emis

Domyślnie Odp: III Tradycyjny Spot weekendowy w Ścinawie u Emis 26-29 lipiec 2012

Moi drodzy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ponieważ chcę Was jakoś polokować i zobaczyć czy starczy nam miejsca i domków,proponuję:
1 duży domek-Wojtki+ Rotory
2 duży-Triam+Mirasy (widzę,że są chętni)
1 mały Jittery
2 mały Emiś
3 mały prawdopodobnie Wojtbf1

Osoby,które na jedną noc będą miały miejsce na Materacach.
Jak powiedział Kriss wtedy co miał awarię,"Nie ważne,że na materacu,ważne,że poziomo" Nigdy tego nie zapomnę. to były takie mile słowa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Proszę o swoje sugestie,żeby można było zrobić poprawki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zorientuję się jeszcze czy jakiś mały domek moglibyśmy w razie czego dostać.

Ostatnio edytowane przez TOMAS ; 19-06-2012 o 20:52
Stary 21-06-2012, 10:28   #133
mariuszmajewski

Imię: Mariusz
Model: Mondeo
Silnik: 2.2 TDCi 155KM
Rocznik: 2006

Może i ja się pojawię na spocie, tak blisko mam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 26-06-2012, 18:55   #134
Miras.

Model: 1
Silnik: Spalinowy
Rocznik: 79

Cytat:
Napisał Triam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
łóżko czy materac... ja się dostosuję.
Cytat:
Napisał Jitter Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Możemy brać we "syskie cy"
Z tego 'so srosumiałem' Rafała , zaproponował abyśmy duzy domek osiedlililili we 'czy' rodzinki , czyli my Wy i Oni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , tak Jitta ?

Cytat:
Napisał Emis Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
chcę Was polokować

2 duży-Triam+Mirasy (widzę,że są chętni)
1 mały Jittery
a tutaj Emi sugeruje jakeś ustalenia na boku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

To jak będzie ? , bo muszę się przygotować psychicznie i medycznie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miras. jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 26-06-2012, 21:02   #135
Jitter
Fusioneer

Imię: Rafał
Model: Fusion Trend Gold-X
Silnik: DuraTec 1.4 (FXJA)
Rocznik: 2009

Hmmm....wiesz, Mirku - w sumie powinny nam wystarczyć tabletki na ból głowy i wątrobę, ew. zatyczki do uszu, co by nie słyszeć chrapania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A tak na poważnie, to wszystko się zgadza w kwestii interpretacji. Sądzę, że duży domek załatwi nam sprawę, a mały odstąpimy "strudzonym wędrowcom" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co Wy na to?
Stary 27-06-2012, 17:51   #136
Miras.

Model: 1
Silnik: Spalinowy
Rocznik: 79

Cytat:
Napisał Jitter Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a mały odstąpimy "strudzonym wędrowcom"
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
A tak na poważnie, to wszystko się zgadza w kwestii interpretacji
No więc poprawka na wokandzie :

a duży domek-Wojtki+ Rotory
b duży-Triam+Jittery+Mirasy=FullHouse
c mały Emiś
d mały prawdopodobnie Wojtbf1
e mały "strudzeni wędrowcy" ?

ACHTUNG ! ACHTUNG ! - Rafale i Tomku, musicie być uprzejmi odstąpić nam pokój indywidualny gdyż przybędziemy z mikroMirasówną i potrzebna izolatka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

1. Wojtek + rotors group (najpewniej późny wieczór piątek-niedziela) - Duży domek zaklepany
2. Emiś z rodziną
3. Triam + Madzia z... (może i tym razem z Jitterami, ale nie chcę za kogoś decydować)
4. M.A.G. z rodzinką (żoncia + parka rozrabiaków) - my dojeżdżamy z doskoku więc domki wciąż wolne
5. Bruti_2005 + Ania - bez noclegu
6. Jitter - chętnie oddam się do adopcji noclegowej na ten czas
7. FrigsterPL - nocleg z soboty na niedziele
8. maciaba + Ola - nocleg z soboty na niedzielę
9. mariuszmajewski
10. Mirasowie

Ostatnio edytowane przez Miras. ; 27-06-2012 o 18:07
Miras. jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 28-06-2012, 19:46   #137
Emis

Jitter wszystko było by dobrze gdyby nie fakt,że ja za ten domek muszę zapłacić teraz,bo inaczej go nie dostaniemy.Ja zapłacę,nie ma sprawy,a jak nikt z niego nie skorzysta to wyrzucę pieniądze,których nikt mi nie wróci.Tylko dlatego chcę jakoś polokować,żeby nie stracić domku i mieć awaryjne miejsce.
Chyba,że każdy do swojej wpłaty dołoży parę zł i zrobimy po prostu na niego zrzutę,żeby był dla strudzonych wędrowców,czy dla kogoś co przyjedzie niby na jeden dzień, a okaże się,że może zostać.
Taka moja propozycja.Co załoga na to?

Ostatnio edytowane przez Emis ; 28-06-2012 o 19:52
Stary 28-06-2012, 23:01   #138
rotor

Imię: Krzysiek
Model: Mondeo kombi
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2006

Zrzutka na awaryjny domek dla mnie pasi.
Stary 28-06-2012, 23:14   #139
FrogsterPL
ford::advanced

Imię: Piotr
Model: Galaxy Mk3
Silnik: 1.6EB 160 KM
Rocznik: 2011

Mi też, obliczcie tam proszę jakoś stawkę dzienną Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
FrogsterPL jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 29-06-2012, 09:13   #140
Jitter
Fusioneer

Imię: Rafał
Model: Fusion Trend Gold-X
Silnik: DuraTec 1.4 (FXJA)
Rocznik: 2009

Emilko, na zlot przyjeżdżam w pojedynkę. Nie chcę "zasiedlać" całego domku, więc "wprowadziłem" się do hacjendy Mirka i Tomka, aby pomóc kolegom w "negocjacjach" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pomysł ze zrzutą na lokum dla "strudzonych wędrowców" popieram, bo przecież każdemu może zdarzyć się niespodziewanie "zmęczyć" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

ACHTUNG!
внимание!
POZOR!
وفاجا!

Drodzy Koledzy ze Strefy Zachodniopomorskiej!!!!
Co to za bunt???? Dlaczego prawie nikogo nie ma na liście????
Czy mamy wystosować osobne extra-zaproszenie na podforum w Waszej strefie????
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Jitter ; 29-06-2012 o 09:29
Jitter jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania