![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 05-07-2012
Model: Focus
Silnik: 1.8 Tdci
Rocznik: 2009
|
![]()
Witam.
Na początku chciałbym sie przedstawić: nazywam się Daniel i mieszkam w koszalinie od listopada jestem użytkownikiem - posiadaczem Forda Focusa 1.8 tdci Model Kombi. Wcześniej miałem forda mondeo 2003 r też w dieselku i byłem bardzo zadowolony gdyż dobrze mi się sprawowałGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Do meritum: Mam problem, już 3 raz w momencie gdy jest mniej paliwa - gdzieś tak na około 100-150 km auto mi gasnie i nie chce odpalić. Odpala dopiero po zastosowaniu autostartu. Podłączałem go pod komuter ale ten żadnego błędu nie wykrywał. Z początku myslałem że moze wskaźnik paliwa przekłamuje, ale skoro po zastosowaniu autostartu auto pali. Wygląda mi na to jakby się zapowietrzał tylko jak to mozliwe? Sam nie wiem dlatego zwracam się do was PROSZĘ O POMOC. Ostatnio edytowane przez Marek ; 05-07-2012 o 16:37 Powód: Dodanie prefiksu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ford::advanced
![]() Imię: Paweł
Model: MONDEO MK4 GHIA
Silnik: 1,8 TDCI 125 PS
Rocznik: 2009
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 09-07-2008
Model: ford s-max
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2005
|
![]()
Kiedyś miałem taki problem w mondeo. U mnie pozostawało jeszcze około 15 litrów paliwa i auto stawało. Niestety nikt nie potrafił zdiagnozować usterki. Kupiłem więc na allegro używany bak z osprzętem i po wymianie problem znikł.