![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Piotr
Model: Kuga PHEV
Silnik: 2.5
Rocznik: 2023
|
Witajcie,
Na początek się przywitam - witajcie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przymierzam się do zmiany samochodu i od jakiegoś czasu "chodzi za mną" S-max. Mam obecnie na oku jeden egzemplarz który sprawdziłem sobie w etis i mam kilka pytań w celu rozwiania wątpliwości. Otóż etis zwraca że na wyposażeniu jest; Z elektroniczna kontr.statecznosci - co ford przez to rozumie ? czy to idtv czy esp ? Z przesuw.podłogš przestrz. ładunk. - czy to taka sprytna podłoga wysuwna z bagażnika ? Bez zestawu do siedzen - o jaki zestaw chodzi ? Ogrzew.siedz. kier.-zmien.temp - czy podgrzewanie występuje od razu z wentylacją ? Z dod. nagrzewn. - chodzi o coś typu webasto ? I jeszcze pytanie AWF21 - to skrzynia Duartec (czy jak ona się tam zwie) ? Z góry dziękuję za odpowiedzi - do autka mam spory kawałek i chciałbym najpierw się dobrze przygotować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak generalnie sprawuje się ta skrzynia ? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 04-11-2008
Model: S-max Titanium S 163KM (na razie)
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2012
|
Cytat:
1.ESP 2.Tak to ta podłoga bagażnika. 3.Pewnie brak zestawu montażowego 3-ciego rzędu siedzeń... 4.Nie,to ogrzewanie ze stopniowaniem...bez went. 5.Zwykła dodatkowa grzałka el.do każdego diesla Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdro
|
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 05-04-2011
Model: Focus II
Silnik: TDCI (Heko & MG Motorsport)
Rocznik: -----
|
Duratec to rodzaj silnika a nie skrzyni.
AWF21 to automat. Generalnie to nie wiem jak się sprawuje ale pakują ją do wielu samochodów. I fajnie by było jakby ten spory kawałek nie okazał się Gnieznem itp. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Nie, to nie Gniezno. To Gorzów Wlkp. Panowie zajmują się ściąganiem S-maxów z Niemiec
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
lepiej sam sobie ściągnij ,dobra rada wujka Cześka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#6 | |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9 | |
|
|
Cytat:
Post wyżej widziałem że faktycznie niezłe sztuki da się znaleźć jak ktoś wie gdzie szukać.... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
ludzie biora kredyt ,kupuja auto i potem przerabiaja toleasing ,pomysl ,pokombinuj
|
|