Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Life > Hyde-Park
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 26-09-2012, 19:35   #121
Wojtek
ford::expert

Imię: Wojtek
Model: Mondeo Mk4 , Opel Movano
Silnik: 2.0 TDCI , 2.3 DCI-by V-tech 130KM / 170KM
Rocznik: 2008 , 2011
Domyślnie Odp: Opony zimowe obowiązkowe - szczegóły w artykule

Cytat:
Napisał Magik123 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zimówek nie zakładaja goście w gratach za 1000zł bo ich nie stać.
O , wypraszam sobie... Ja ma jeszcze Fiestę o wartości do 1000 zł. i mam w niej opony zimowe. Ale chyba tylko dlatego , bo nie mam letnich...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ps. I to nie jest żaden grat , tylko FORD !!!!!

Pozdrawiam
Wojtek.

Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim.

KU PRZESTRODZE !
http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!!
Wojtek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 26-09-2012, 19:44   #122
Marek

Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995

Cytat:
Napisał Magik123 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zimówek nie zakładaja goście w gratach za 1000zł bo ich nie stać.
Nawet oni zakładają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ps. Nawet teściowej zimówki zakładam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdrowienia dla kolegi Tubek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 26-09-2012, 20:07   #123
Magik123
FORD|ZAWODOWIEC

Model: Volvo
Silnik: spalinowy
Rocznik: nie młody

Dobra, bardziej chodziło mi o nowicjuszy którzy kupują auto za 1000zł do bujania się w 5 po osiedlu i to ich pierwszy i ostatni wydatek bo później auto idzie na złom Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Gdzie te zdjęcia tego Forda? Oczywiście jakies ze środka też żębyś sąsiadowi auta nie fotografował Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wojtek więc teraz rozpocznij dyskusję n/t słuszności używania zimówki latem, baahahaha, może na ten temat brat się zacznie wypowiadać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Magik123 ; 26-09-2012 o 20:20
Magik123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 26-09-2012, 20:27   #124
Wojtek

Imię: Wojtek
Model: Mondeo Mk4 , Opel Movano
Silnik: 2.0 TDCI , 2.3 DCI-by V-tech 130KM / 170KM
Rocznik: 2008 , 2011
Domyślnie

Cytat:
Wojtek więc teraz rozpocznij dyskusję n/t słuszności używania zimówki latem,
Tu mogę coś powiedzieć , bo w Masterze mam 2 zimówki założone już od roku...
Oszczędzam na wymianie opon...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przynajmniej mam pewność , że jak mnie zima zaskoczy to tylko na przedniej osi...
Tylna oś jest już dawno przygotowana do zimy !

Cytat:
Napisał Marek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ps. Nawet teściowej zimówki zakładam
To Ty jesteś dobry zięć ! Ja swojej na gwiazdkę kupiłem kaganiec i kolczatkę...
Zrozumiała aluzję , bo od 24.12.2011 roku się do mnie nie odzywa...

Pozdrawiam
Wojtek

Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim.

KU PRZESTRODZE !
http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!!

Ostatnio edytowane przez Wojtek ; 26-09-2012 o 20:33
Wojtek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 27-09-2012, 09:17   #125
tubek

Cytat:
Gdzie te zdjęcia tego Forda? Oczywiście jakies ze środka też żębyś sąsiadowi auta nie fotografował Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A po co ci to zdjęcie? Może jednak bardziej wiarygodne byłoby nagranie jak jadę po śniegu na letnich? Boisz się jeździć na letnich i dlatego uważasz, że to niebezpieczne?
Cytat:
Dobra, bardziej chodziło mi o nowicjuszy którzy kupują auto za 1000zł do bujania się w 5 po osiedlu i to ich pierwszy i ostatni wydatek bo później auto idzie na złom Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ja znam takich co jeżdżą drogimi furami i też nie zawsze zmieniają. Bo używają mózgu.
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 27-09-2012, 11:29   #126
ber
ford::average

Model: Ford Fiesta
Silnik: 1,4 TDCI
Rocznik: 2008

ja znam takich co jeżdżą drogimi furami i też nie zawsze zmieniają. Bo używają mózgu.[/quote] I to jest sedno sprawy nie opona a to co ma dany kierowca pod sufitem . Co do przepisu to wejdzie od jesieni 2013 , pozdrawiam
ber jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 27-09-2012, 13:46   #127
Magik123
FORD|ZAWODOWIEC

Cytat:
Napisał tubek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A po co ci to zdjęcie? Może jednak bardziej wiarygodne byłoby nagranie jak jadę po śniegu na letnich? Boisz się jeździć na letnich i dlatego uważasz, że to niebezpieczne?
A ja znam takich co jeżdżą drogimi furami i też nie zawsze zmieniają. Bo używają mózgu.
Jak ja jeździłem pf125 po sniegu na letnich to Ty nie wiedziałeś co to Ford. Ja w porównaniu do Ciebie wiem jak jeździ sie na letnich zimą i że to niebezpieczne ale Ty tego nie wiesz, takie bzdury możesz rozsiewać, ale pojęcia to to o jeździe nie masz.

Ale filmik możesz zapodać.

Mam lepszy pomysł, za pare tyg będę robił w Rzeszowie, mam robotę do dokończenia, może akurat wypadnie że będzie jakiś śnieg czy cuś, możemy się styknąć gdzieś pod Tesco i udowodnisz mi i reszcie jak jest naprawdę, a jak będzie śnieg to koniecznie jazda na letnich Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 27-09-2012, 14:02   #128
tubek

Cytat:
Ja w porównaniu do Ciebie wiem jak jeździ sie na letnich zimą i że to niebezpieczne
Aha. Czyli jazda po śniegu na zimówkach jest bezpieczna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Ale filmik możesz zapodać.
Musisz się wstrzymać do opadów śniegu.
Cytat:
Mam lepszy pomysł, za pare tyg będę robił w Rzeszowie, mam robotę do dokończenia, może akurat wypadnie że będzie jakiś śnieg czy cuś, możemy się styknąć gdzieś pod Tesco i udowodnisz mi i reszcie jak jest naprawdę, a jak będzie śnieg to koniecznie jazda na letnich Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie ma sprawy. Szykuj pogodę.
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 27-09-2012, 18:31   #129
Magik123
FORD|ZAWODOWIEC

Proste jak budowa cepa, chciaż wydaje mi się że dla niektórych i to jest skomplikowane. Zimówka na sniegu jest bezpieczna o ile z głową jedziemy. I ja to mam sprawdzone. Nie potrzebuje ślizgac się na letnich nawet kiedy nie ma śniegu.
A pogoda, mam nadzieje że bede kiedy będzie śnieg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 28-09-2012, 09:25   #130
tubek

Cytat:
Zimówka na sniegu jest bezpieczna o ile z głową jedziemy.
Letnia na sniegu jest bezpieczna o ile jedziemy z głową. Proste jak budowa cepa.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania