![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Radek
Model: Transit
Silnik: 2,4 d
Rocznik: 2004
|
Witam.
Jestem tu nowy bo mam poważny problem. Mam w Fordzie Transit 2004r. 6-biegowa skrzynię, drążek zmiany biegów w podłodze, problem jest z 2,3,4 biegiem, mianowicie przy wrzucaniu biegów słychać Traccchhhh. Chciałbym was prosić o kontakt do jakiegoś specjalisty co naprawił by mi tą skrzynię i dał gwarancje, lub namiary na kogoś kto ma taką skrzynie na sprzedaż w przyzwoitych cenach. Typ skrzyni 22 MT82. Orientowałe się w Serwisie to części 6000zł brutto. Ma skrzynie rozebraną i posiadam zdjęcia wszystkich części co są do wymiany. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Imię: Wojciech
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2003
|
Cytat:
Na Allegro masz sporo używek - poszukaj... Jest nawet człowiek, który zreperuje każdą i oferuje skrzynie na wymianę... [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Tomek
Model: Transit x 3, Mondeo MKII, Galaxy MKIII
Silnik: 2.0 TDDi, 2.0 TDCi, 2.2 TDCi, 1.8TD, 2.0TDCi
Rocznik: 2001, 2003, 2008, 1997, 2007
|
kolego skąd jesteś? Na Śląsku mam firmę co ma "pojyncie" dajesz starą dostajesz zregenerowaną z 3m-czną gwarancją. Mi sworzeń mech różnicowego zrobił dziurkę wielkości 5cio złotówki, dałem starą dostałem inną zregenerowaną. 5 klocków nie moje ale auto sprawne po 48h Pzdr.
|
|
|
#4 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Radek
Silnik: 2,4 d
Rocznik: 2004
|
Witam.
Jestem z Ostrołeki, 100km na północ od Warszawy. Chyba tylko Allegro mi zostało, bo w mojej okolicy nikt się tym nie zajmuje. Jest Deficyt na taki typ skrzyni biegów, zostało mi szukać gdzieś dalej w Polsce ale niestety nie mam możliwości sprawdzić taką skrzynie na miejscu. Musze kupowac w ciemno i płacić kuriera. A jak przyjdzie to zamontowac i dopiero wtedy ocenić jej stan . |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Imię: Wojciech
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2003
|
Cytat:
Ja na Allegro uzysk zakupu dobrych części mam rzędu... 50%. Teraz już kupuję tylko z okolic W-wy z odbiorem osobistym.
Zgredzik Ostatnio edytowane przez wojtekjanus ; 27-11-2012 o 17:42 |
|
|
|
|