![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#301 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 03-01-2013
Model: s-max
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2008
|
Witam.Przeglądałem na allegro oferty map do nawigacji i mam pytanie odnośnie tych map [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
a [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] obydwie sa do Travelpilot FX .Czy wie ktoś jaka jest rożnica miedzy tymi mapami a zaznaczam ze mam taką nawigacje w swoim samochodzie na karte ale nie dotykowa .Obecnie nie mam żadnej karty i chciałem coś kupic ,którą byście polecali. |
|
|
|
|
|
#302 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 29-07-2010
Model: Kuga II
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2018
|
Nano, możesz zrobić kilka fotek jak wygląda nawigowanie?
|
|
|
|
|
|
#303 |
|
![]() Zarejestrowany: 25-07-2012
Model: Focus II FL
Silnik: 1.8 Duratec Flexifuel
|
Kenji, spróbuje coś tam cyknąć, nie jestem pewien czy jutro będę gdzieś jechał ale może
|
|
|
|
|
|
#304 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#305 |
|
![]() Zarejestrowany: 25-07-2012
Model: Focus II FL
Silnik: 1.8 Duratec Flexifuel
|
kenji, mam te kilka fotek dla Ciebie, choć tak prawdę mówiąc nie ma tam co fotografować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - chyba że masz na myśli jakąś konkretną sytuację to spróbuję zrobić.
sorry za słabą jakość (rozmazania) ale w aparacie nie zauważyłem ze sie tak porobilo no a w czasie jazdy ciężko było ustabilizować aparat bez lampy.. eh.. - musi wystarczyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] dodatkowo zrobilem filmik z ustawiania adresu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - nic tu szczególnego, ale może się przyda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przy okazji ponowie mój problem- Czy u Was nawigacja przemawia ludzkim głosem ostrzegając o skręcie na skrzyżowaniu itp ? bo mi nie chce gadać.. włożyłem płytę ze stara mapą niemiec, żeby się oprogramowanie dezaktualizowało i ponownie moją kartę, żeby jeszcze raz przeprowadzić aktualizację - jutro przetestuję czy zaczęła mówić czy nie, wiem tylko ze jak bawię się w garażu gdzie nie ma zasięgu GPS to w czasie ustawienia celu podroży navi przemawia, że kalkuluje trasę, więc coś tam mówić potrafi... a w trasie gadać powinna bo niema navi to bieda trochę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. EDIT: no i przetestowałem navi - zaczeła mówić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czyli dezaktualizacja i ponowna aktualizacja przyniosła rozwiązanie problemu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. coś się musiało za pierwszym razem źle zrobić.. Ostatnio edytowane przez Nano_PL ; 05-01-2013 o 14:01 |
|
|
|
|
|
#306 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 29-07-2010
Model: Kuga II
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2018
|
Dzięki za fotki, chciałem porównać do poprzednich wersji.
|
|
|
|
|
|
#307 |
|
![]() Imię: Łukasz
Model: Mondeo mkIV kombi
Silnik: 2,0 tdci econetic
Rocznik: 2009
|
Opis producenta mapy 2012
Najważniejsze cechy produktu: Zachodnia Europa z około 100% pokryciem szczegółowych sieci dróg, w tym Republiki Czeskiej, Polski i Słowacji. Wybór kodu pocztowego dla 21 krajów. Wykazy TMC dotyczące: Austrii, Szwajcarii, Francji i we Włoszech i wielu innych krajach, takich jak Belgia i Niemiec. Więc będzie się kierować bezpiecznie do miejsca przeznaczenia w drogowych korkach. Łącznie około 2,15 milionów POI takich jak restauracje, stacje benzynowe (w tym CNG i stacji LPG), apteki, bankomaty i wiele innych. Co nowego: Aktualizacje zawierają wiele nowych informacji, takich jak nowe ulice, nowe obszary mieszkalne, nowych sytuacji w ruchu i wiele innych. Rozszerzenie szczegółowej sieci drogowej w Polsce do około 100% (+24%). Rozszerzenie numerów domów w następujących krajach: Czechy do 44% (+18%), Francja na 92% (12%), w Grecji do 60% (+30%), Republika Irlandii do około 100% (+30%) i Polska do 55% (+8%). |
|
|
|
|
|
#308 |
|
![]() Imię: Łukasz
Model: Mondeo mkIV kombi
Silnik: 2,0 tdci econetic
Rocznik: 2009
|
Jeśli ktoś zastanawia się nad kupnem to została ostatnia sztka, (ja kupiłem 2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ):
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#309 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0TDCI PS 209 by HEKO