![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Imię: Jarek
Model: Mk1
Silnik: 88km
Rocznik: 95
|
![]()
Witam auto na starej pompie , strasznie kopciło i kulał zimny nie równo pracował itp , zabawa zapłonem nic nie dała , było jeszcze gorzej wcale nie chciał zapalić ,
Dorwałem drugą pompe z tej blaszki wynika że ze szwecj a ta stara z franci . Wymieniłem ją , odpalił ciężko zapłon utawiony ładnie pracuje nie kopci , cichszy jest zbiera sie tak noramlnie jak zawsze , ale postawie na chwilę i jest problem pojawia sie gdzieś powietrze i kaplica zgaśnie dopiero pedał w podłogę i odpali jakoś i trzymać chwilke go trzeba . Wszystkie przewody posprawdzałem i dobre nie spękane , ręce mi już opadają . Nie wiem już sam , może podłączyć go z bańki i zobaczyć jak chodzi , i założyć z dwa zaworki zwrotne ? ? Może ktoś miał podobny problem ? , Wiem , ze tej pompy nikt jeszcze nie rozbierał ponieważ , na niej był imobilajzer zabepieczony śrubami zerwanymi tak jak to serwis robi może ktoś widział to wie o co chodzi . może jakieś propozycje ? bo wszystko wskazuje ze druga pompa szmelc,.,,,, Lucasa pompoa POMOCY Bump: Ostatnio edytowane przez Marek ; 24-01-2013 o 19:23 Powód: dodanie prefiksu |
![]() |
![]() |