![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 01-02-2013
Model: Focus
Silnik: 1.8
Rocznik: 2001
|
Witam!
Planuje zamontowac klimatronika jednakze potrzebuje schemat kostki panelu sterowania od klimatronika. Tutaj jest pokazane to zlacze: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z gory dziekuje za pomoc! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 17-09-2006
Model: C-MAX
Silnik: 1.8 DURATEC-HE
Rocznik: 2007
|
Tak naprawdę nie jest Ci potrzebny schemat. I tak musisz wymienić wiązki pod deską oraz cała nagrzewnice z silnikiem. A wtedy tylko wpinasz gotowe wtyczki i po sprawie. Instalacja jest zupełnie inna więc nie dosztukujesz tylko tego panelu. Jeśli masz auto przed liftem i grzaną przednią szybę to dodatkowo musisz coś z robić do włączania grzania szyby bo z nowego panelu nie włączysz jej. czyli albo przejdziesz na wszystko poliftowe albo zrobisz coś do sterowania szybą.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 01-02-2013
Model: Focus
Silnik: 1.8
Rocznik: 2001
|
Ale ja nie mam tych wtyczek ani wiazek (oryginalnch) ja je bede sam robil dlatego potrzebuje schemat do tej kostki aby przypadkiem niczego zle nie podpiac.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 17-09-2006
Model: C-MAX
Silnik: 1.8 DURATEC-HE
Rocznik: 2007
|
Dlatego napisałem że musisz wymienić wiązki, bo wszystkiego brakuje do podłączenia klimatronika. Owszem sam zrobisz wiązki ale potrzebujesz przerobić praktycznie całą wiązkę pod deską. Cała nagrzewnice i tak musisz wymienić więc nie prościej razem z instalacją?
Polecam tą stronę, nie jest dokończona ale pokazuje co Cię czeka przy zmianie [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| klimatyzacja focus , schematy |
|
|