![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |
|
ford::amateur
![]() Imię: Lesław
Model: Focus MK3
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#13 |
|
![]() Imię: Lesław
Model: Focus MK3
Rocznik: 2012
|
Przepraszam, faktycznie tam jest napisane Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::average
![]() Imię: sławek
Model: fokus kombi mk2, mk3
Silnik: 1,8tdci 1,5tdci
Rocznik: 2006,2018
|
posiadam fokusa z 2006r 1,8tdci i mam problem z alarmem podczas jazdy po około 5min włącza się syrena alarmu, niebieska dioda nie świeci po kilku sekundach przestaje i po około5 min znów się włącza może ktoś podpowie co zrobić
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
![]() Imię: Adam
Model: Ford Focus
Rocznik: 2005
|
Witam, a ja mam taki problem...
Mam alarm Logic Can Sprawa wyglada tam. Ide do auta, otwieram z pilota i nagle zaczynaja mi mrugac awaryjne... i odcielo zaplon bo za cholere nie moglem wlaczyc auta. Znalazlem ksiazeczke serwisowa alarmu i rozkodowalem immobilaiser kodem wciskajac odpowiednio lampke w samochodzie od imobilaizera. Zaplon odblokowalo, samochod nie mruga awaryjnymi, ale jak chce spowrotem wedlug instrukcji uzbroic immobilaiser to za cholerke nie chce zaskoczyc. Wczesniej dzialanie objawialo sie tym ze jak zamknalem auto to mrugala dioda, teraz nie mruga... |
|
|
|