![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Witam,
To mój pierwszy post na tym forum więc witam wszystkich serdecznie. Przymierzam się do zakupu Forda wybór padł na S-Max'a 2.0TDCi Wytypowałem wstępnie dwa samochody i prosił bym doświadczonych kolegów o wstępną ocenę. Poprosiłem sprzedawców o numery VIN, jak tylko dostanę uzupełnię post. http://allegro.pl/show_item.php?item=2997938672 http://martin-car.otomoto.pl/ford-s-...C27306850.html Z góry dziękuję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
#2 | |
|
ford::amateur
![]() Imię: Łukasz
Model: Lexus IS300h
Silnik: 2.5
Rocznik: 2015
|
Jeśli te S-Maxy będą sprzedawane na FV23% to poproś sprzedawców o numery VIN to może uda się coś ustalić, jeśli chodzi o przebieg.
Bezwypadkowości po zdjęciach się nie ocenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
1. dobrze że f VAT 23% , auto poflotowe, cena trochę mam wątpliwości, ale może się czepiam , weź VIN zobaczymy do dalej ,może będzie OK Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2. na 99% jestem przekonany że auto z NL ,jak nie, to odszczekam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , typowy handlarski opis , całokształt oceniam na nie za bardzo wiarygodny . Bump: dobra średnia, co minute masz odpowiedź Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#4 |
|
|
Dzięki Panowie za szybkie odpowiedzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1. Sprzedający zapewnia, że auto ma udokumentowany przebieg i jest bezwypadkowe kwota brutto VAT 23% 2. Podobno auto kupione na umowę, sprzedawca deklaruje 130 tyś przebiegu i bezwypadkowaść chętnie zgadza się na wizytę w ASO niestety faktura VAT marża. Nadal nie dostałem od sprzedawców numerów VIN |
|
|
|
#5 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
to tak ...
1. OK , do dalszego sprawdzenia 2. osobiście bym sobie darował
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7 | |
|
ford::professional
![]() Imię: gregor
Model: focus mk3/fiesta mk6
Silnik: 2.0 tdci 140km/1.3 70km
Rocznik: 2014/2008
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
ford::amateur
![]() Imię: Łukasz
Model: Lexus IS300h
Silnik: 2.5
Rocznik: 2015
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
|
Cytat:
Jeśli jest pełna dokumentacja serwisowa to większy przebieg też nie stanowi bariery ponieważ samochody flotowe są zazwyczaj serwisowane na czas. Zapytałem z czystej ciekawości jak kolega @czesław555 rozpoznaje, że auto jest z floty - bez podtekstów. Cytat:
|
||
|
|
|
#10 |
|
ford::professional
![]() Imię: gregor
Model: focus mk3/fiesta mk6
Silnik: 2.0 tdci 140km/1.3 70km
Rocznik: 2014/2008