![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#2091 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Wojtek
Model: Mondeo Mk4 , Opel Movano
Silnik: 2.0 TDCI , 2.3 DCI-by V-tech 130KM / 170KM
Rocznik: 2008 , 2011
|
Ponad 4 lata szukałeś tego tematu do przywitania się z nami ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale witamy Cię serdecznie Kuba. Cytat:
Pozdrawiam Wojtek
Liczą się ludzie - nie samochody. Samochód jest tylko dodatkiem do człowieka i nigdy nie powinno być odwrotnie ! Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim. KU PRZESTRODZE ! http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!! |
|
|
|
|
|
|
#2092 | |
|
ford::amateur
![]() Imię: kuba
Model: poszukuje
Silnik: brak
Rocznik: 2005
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2093 |
|
|
Wlasnie dzis zostalem nowym wlascicielem mondeo kombi mk4 2007r z silnikiem 2.0tdci 140km auto ma przebieg 170tkm i jest z polskiego salonu i caly czas serwisowane w autoryzowanej sieci. Wersja GHIA absolutnie z pelnym wyposazeniem. Jestem zachwycony tym autkiem i mam nadzieje ze troche nim polatam.pozdrawiam Andrzej
|
|
|
|
#2094 |
|
|
Siema tu Mikołaj, jestem ze Skawiny (pod KRK), na codzień poruszam się niedawno zakupionym Fordem Focusem MK1 1.8TDCI 100KM Kombi Srebrny Metalic 2004r, na liczniku już 188.000KM ale dla Diesla to nic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a sam nim zrobiłem do tej pory ~2000KM i jeździ się rewelacyjnie. Pozdrawiam i myślę że do zobaczenia w Kryspinowie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#2095 |
|
|
Witam niedawno kupiłem galaxy mk1 i trafiłem na to forum. W związku z tym witam Wszystkich użytkowników i z góry dziękuję za pomocne rady.
|
|
|
|
#2096 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK I
Silnik: 2.0 16V NGA SWAP z 1.8
Rocznik: 1993
|
Witam serdecznie nazywam sie Marcin, jestem z Warszawy i od dłuzszego czasu poruszam sie niezawodnym Mondeo MK1 ktory jeszcze (odpukać) NIGDY sie nie zepsuł....Jestem na tym forum żeby pomóc wiedzą i jakimś tam doświadczeniem ale także żeby samemu sie coś dowiedzieć od kolegów którzy też wiedzą sporo. Nie ma osoby która wie wszystko.
Pozdrawiam
|
|
|
|
#2097 |
|
FCP member
![]() Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
|
Witamy nowych "userów" forum w gronie FORDo maniaków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-=> S-Max - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Octavia - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Journey - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- Był: Focus, Galaxy, Mondeo. Jest: S-Max, Octavia i Journey ![]()
|
|
|
|
|
|
#2098 |
|
ford::amateur
![]() Imię: TOMASZ
Model: C-max
Silnik: 1,6 Tdci
Rocznik: 2003
|
siemka.. Jestem TOMASzGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mój nowy nabytek to c-max mk1
|
|
|
|
|
|
#2099 |
|
|
Cześć wszystkim. Co prawda nie jestem jeszcze właścicielem forda ale być może niedługo będę miał mondeoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Pozdrawiam
|
|
|
|
#2100 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Adam
Model: c-max
Silnik: 1.8tdci
Rocznik: 2007
|
Witam wszystkich i pozdrawiam jestem Adam oraz posiadaczem od tygodnia c-max z 2007 po lifcie 1.8tdci
|
|
|
|