![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 24-06-2012
Model: brak
Silnik: brak
Rocznik: brak
|
Witam serdecznie,
w przyszłym tygodniu stanę się szczęśliwym posiadaczem Mondeo MK4. Niestety wersja Gold X nie posiada czujnika parkowania, a przy tak dużym samochodzie bardzo by mi się przydał. W salonokomisie gdzie kupuje samochód powiedziano mi, że nie ma problemu, mogą mi zamontować czujnik parkowania za jedyne 600 zł. Później spojrzałem na allegro i takie same czujniki kosztują 31,99 zł ([Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]). Ponad 550 zł za robociznę, trochę drogo. To tak tytułem wstępu, a teraz meritum. Czy znacie jakieś tańsze opcje montażu czujników parkowania w Warszawie? Co możecie polecić. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, Darek |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 11-02-2004
Model: Focus
Silnik: PNDD + LPG
Rocznik: 2018
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() Zarejestrowany: 24-06-2012
Model: brak
Silnik: brak
Rocznik: brak
|
Dziękuję za radę, była ona niezwykle cenna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A dla kogoś kto nie ma ani czasu, warunków, ani umiejętności aby robić to samodzielnie?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Witam, ja ostatnio też zakładałem czujnik parkowania najpierw troche sam próbowałem dłubać ale nie mam cierpliwości ani za specjalnie czasu dostałem od znajomego namiar na warsztat w warszawie na ulicy oświatowej 16a to chyba bemowo założył mi za 250zł i jeszcze przy okazji w tej cenie sprawdził mi wszystko i powiedział co ewentualnie w niedługim czasie bede musiał zrobić ,ale facet widać że z doświadczeniem i naprawde sie z na na rzeczy bo jak zaczął mi gadać to końca nie było widać proponował mi czujniki dedykowane forda z wyświetlaczem zakładane w lusterkach razem z robocizną za 650zł.
|
|
|
|
#5 |
|
![]() Zarejestrowany: 12-02-2013
Model: Mondeo MkIV
Silnik: 2.0 Duratec 145KM
Rocznik: 2007
|
Podbijam temat. Chciałbym założyć do Mondeo Mk4 czujniki na tył i przód malowane pod kolor nadwozia. Może ma ktoś jakieś godne polecenia miejsce?
Oświatową 16a z posta powyżej również chętnie sprawdzę, ale może ktoś poleci jeszcze coś? A czy ktoś próbował może kupić zestaw i oddać go do malowania samodzielnie, a dopiero potem do montażu? Montażu samodzielnie się nie podejmuję - tak uprzedzając podpowiedzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|