![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::average
![]() Imię: Rafał
Model: Mondeo MK5
Silnik: 1.5 benzyna st-line
Rocznik: 2019
|
A są jakieś konsekwencje jeżeli zaniedbamy wymiany dwumasa? bo z tego co się oriętuje to chyba nie
zgadzam się z czasławem nie zawsze trzeba brać pod uwagę ewentualne usterki bo one mogą sie zdarzyć w każdym samochodzie nawet z przebiegiem 5000 tyś, a skoro reszta jest oki to czemu nie kupic Ostatnio edytowane przez rafal8967 ; 26-03-2013 o 12:38 |
|
|
|
|
|
#22 |
|
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
dwumasa nie bardzo pozwoli ci na przyjemność z jazdy , będzie trudno ruszać bo może szarpać, będą wibracje podczas szybszej jazdy, ja tak teraz miałem w swoim aucie i w sumie sam zechcesz to wymienić.
|
|
|
|
#23 |
|
|
Proszę powiedzcie czy silniki 2.0 pb mają pasek czy łańcuch rozrządu
Jeszcze co do skrzyni biegów to czy w tej wersji silnikowej występuje skzynia 6-cio biegowa? |
|
|
|
#24 |
|
![]() Imię: Rafał
Model: Mondeo MK5
Silnik: 1.5 benzyna st-line
Rocznik: 2019
|
2.0 duratek HE jest na łańcuchu, a czy sa skrzynie 6 pewnie tak ale w autach po 2010 roku w silnikach ecoboost
Bump: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kupie |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
|
Cytat:
Żeby były w tych samych cenach co roczniki 2007 - 2009 to też bym kupił Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kolejne pytanie żeby wątek szybko się nie zakończył Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Proszę powiedzcie jak jest z mapami do kolorowej nawigacji (wiem, że kiedyś byla prawie taka sama do u mnie w toyocie - tragedia jeśli chodzi o aktualizacje map co 2 lata i koszt w salonie ok 600 zł - załatwiałem te same po 100 ale co z tego jak jechałem nową drogą na lblin rok po jej zrobieniu a navi pokazywała puste pole ) |
|
|
|
|
#26 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
hiszpan98 nie zadawaj pytań na które są już odpowiedzi wystarczy troszeczkę poszukać w odpowiednim dziale.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
|
Wojtekn, rzeczywiście masz rację, troszkę się zagalopowałem... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mam tylko pytanko - czy navi w mk 4 to DENSO czy jakaś inna? Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 26-03-2013 o 23:31 Powód: Zbędne cytowanie |
|
|
|
#28 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
|
Cytat:
Dzięki za link - czasami jak nie poprowadzisz za rękę to nic się nie znajdzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|