Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Kupujemy auto
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 10-04-2013, 11:18   #11
master87
ford::beginner

Model: Mondeo MK3 Titanium/ST
Silnik: 2.2 TDCI
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Prośba o poradę - Mondeo MK3 2004r.

Mondeo z Koszalina odpuściłem tak jak radziliście.Poszukiwania zatem trwają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Znalazłem kilka sedanów wartych? uwagi.

1. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

2. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

3. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Numerek 1 jest z Łodzi także mam go na miejscu.Z tym,że wyposażenie raczej biedne i silnik 115KM... Różne opinie już słyszałem i te podobno są lepsze (mniej awaryjne) od 130KM. Nie wiem czy to prawda...
Numerek 2 sami oceńcie.Wyposażony na pewno lepiej choć mało zdjęć.Poprosiłem o więcej.Na + są wymiany.O ile ma na to jakieś faktury oczywiście.
Numerek 3 wkleiłem,bo zainteresował mnie pakiet w którym jest to autko.
Nie musiał bym się już w to bawić.Jedyne co to wnętrze...pasuję jak pięść do nosa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I tu chyba trochę pracy by trzeba było włożyć żeby zmienić na czarną skórkę.Noi jest to przedliftowy egzemplarz.Warto się takimi w ogóle interesować?? Czy lepiej szukać po FL??

master87 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 10-04-2013, 12:10   #12
mnich80
ford::average

Imię: Michał
Model: Ford Mondeo ST220
Silnik: 3.0 V^

Z numerem jeden zawsze możesz udeżyć do naszych forumowych kolegów mechaników Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na pewno podjadą z tobą i ocenia autko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mondeo MkIII ST220 Blue Performance 04 Lift
mnich80 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 10-04-2013, 21:20   #13
master87

Dobrze wiedzieć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Choć póki co poczekam na zdjęcia mondeo z Zawiercia (numer 2)
Stary 11-04-2013, 00:30   #14
Pogodny
ford::advanced

Imię: Krystian
Model: Focus MK2
Silnik: 2.0 PB 145 KM
Rocznik: 2005

Też się zainteresowałem samochodem nr2 i czekam na wszelkie informacje które mam uzyskać jutro. Tylko coś mi tu zalatuje handlarzem bo po skopiowaniu numer tel wujek google znalazl tylko jedna aukcje podaną też z innym telefonem, po sprawdzeniu drugiego telefonu mnóstwo ogłoszeń. Odnośnie faktur to nie ma nic, bo jak twierdzi to mechanik jak zamawiał do warsztatu części z różnych aut to brał na jedną fakturę.
Pogodny jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 11-04-2013, 10:56   #15
master87

Dokładnie to samo mi mówiła ta kobieta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bez faktur/rachunków to każdy może powiedzieć,że wymieniał wszystko...Turbina padła podobno w dniu zakupu czyli jakieś półtora roku temu.Samochodem jeździł jej ojciec,ale teraz wyjechał za granicę.Ona z racji przeprowadzki nie potrzebuję auta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na lewych tylnych drzwiach jest wgniotka/otarcie i na tylnym zderzaku również.
Z tego co się jeszcze dowiedziałem przez telefon tylny zderzak był wymieniany przez poprzedniego właściciela.Z jakiego powodu...tego nie wie.Jak kupowali auto sprawdzali podwozie i wtedy dopatrzyli się oznaczeń np. ze szrotu na tym zderzaku.Także ciekawe czy autko nie dostało w tył.Bo lampy też są wymienione.Może ktoś wyszedł z założenia "było bum będzie tjun" i założył te ohydne lampy przy okazji.Dodatkowo są dołożone nieoryginalne czujniki cofania,które raz działają,a raz nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poza tym wszystko ma działać.Wymieniane były również żarniki xenonowe.
Specjalnie zapytałem ile Pani płaciła.Okazało się,że 80zł/szt....więc już wiadomo co to za żarniki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przedni fotel pasażera nie grzeje i coś jest nie tak z piastą w tylnym kole.
@Pogodny o coś konkretnego jeszcze pytałeś,że czekasz na info??
Ja czekam na zdjęcia,bo te robiła na szybko podczas przeprowadzki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 11-04-2013, 11:25   #16
Pogodny
ford::advanced

Imię: Krystian
Model: Focus MK2
Silnik: 2.0 PB 145 KM
Rocznik: 2005

A widzisz ja jak ją przycisnąłem to dopiero przyznała się tylko że w drzwiach pojawiła się korozja i żebym nie oczekiwał nie wiadomo czego po samochodzie, który już ma kilka lat. No cóż ja już sobie tą igiełkę odpuszczam.

Ostatnio edytowane przez Pogodny ; 12-04-2013 o 09:41
Pogodny jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 11-04-2013, 11:38   #17
master87

O rdzy na drzwiach mi nie wspomniała Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pewnie "zapomniała" jeszcze o paru sprawach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Faktycznie masz racje z tym numerem telefonu.Kilka samochodów się pod nim kryje... a samo ogłoszenie też już chyba nie jest najświeższe.
Stary 11-04-2013, 11:49   #18
dmisieekk
ford::average

Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 tdci 115hp
Rocznik: 2003

autko z moich okolic, po zdjęciach sądzę że już długo na Alle-drogo wisi. Strasznie wyciorane... Tył robiony na bank.
dmisieekk jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 11-04-2013, 12:12   #19
master87

@dmisieekk po tych fotkach nie widać żeby było wyciorane,ale skoro tak piszesz to pewnie wiesz coś więcej na ten temat.Z tym tyłem to też mi coś nie pasowało.A jak powiedziała,że zderzak był wymieniany to już wiadomo,że coś się działo niestety.
Stary 11-04-2013, 22:44   #20
master87

Tak jak obiecała właścicielka pojazdu dostałem dzisiaj wieczorem zdjęcia na maila Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zrobiła ich łącznie 15 sztuk.Gdyby nie fakt,że z tym tyłem coś było robione i że może to być auto od handlarza to na fotkach wygląda dobrze...choć
wiadomo,że to tylko zdjęcia.
dmisieekk piszę,że strasznie wyciorane więc mniemam,że widział auto na żywo.
Odpowiedz

Zasady postowania