![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 18-01-2013
Model: Mk5
Silnik: 2.0 TDCI 150@180KM
Rocznik: 2018
|
Natrafiłem na ogłoszenie handlarza z Kujan (40km od Piły), który sprzedaje 3szt. Mondeo MK4 ale ponieważ pojawiło się kilka negatywnych opinii o tym gościu(np. zrobił korektę licznika w MK4 kombi na 120kkm w 4 letnim aucie które wg. ASO 120kkm to miało po rokuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i wizji przejazdu 250km w jedną stronę na próżno zadzwoniłem do niego z prośbą o podanie VIN'u. Niby powiedział, że nie ma problemu ale przysłał mi tylko dwa numery i to błędne, a trzeci miał dosłać ale mimo kilku telefonów ciągle nie ma czasu. Ewidentnie kręci i trzeba uważać na te auta.
Może ktoś z Was mieszka niedaleko albo będzie przejeżdzał przez te okolice i mógłby zrobić fotki VINu tych aut i ich książek serwisowych tak żeby było widać adres ASO w którym rzekomo był serwisowany. Jestem ciekaw co to za auta i jakie mają przebiegi a mam możliwość ich sprawdzenia. Byłbym wdzięcznyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez sliver001 ; 28-04-2013 o 14:29 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FCP member
![]() Imię: Robert
Model: Ranger Limited
Silnik: 2.0 238KM Bi-Turbo
Rocznik: 2022
|
Sam sobie odpowiedziałeś ... skoro gość ma negatywne opinie i udowodnioną korektę w jednym aucie ... podaje nieprawdziwe dane aut lub je ukrywa to odpuść sobie.
Takich cwaniaczków należy omijać szerokim łukiem. Można oczywiście mieć nadzieję że jedno z tych aut będzie przysłowiową perełką sprowadzoną specjalnie dla Ciebie ale realne szanse na to są bliskie zera.
|
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 18-01-2013
Model: Mk5
Silnik: 2.0 TDCI 150@180KM
Rocznik: 2018
|
Zdaję sobie z tego sprawę ale znając vin i dane z książki może uda się ostrzec innych przed tym cwaniaczkiem...
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 04-06-2012
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2009
|
A możesz podać Viny które Ci wysłał?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::average
![]() Imię: Robert
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2010.06
|
Ja to nie rozumie jednego u niemców to te 200 000 km przebiegu to nic nadzwyczajnego a w polsce to samochód jest już zajechany xD Rozumiem że trzeba jakieś części eksploatacyjne wymienić ale cóż...
No ale jak oszukuje hardkorowo na km, to równie dobrze samochody mogą być złożone z 3. Bump: ja obstawiam że mają po 350 000 km. |
|
|
|