![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 | |
|
ford::amateur
![]() Imię: ksawery
Model: galaxy
Silnik: 2,0 tdci
Rocznik: 2013
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
![]() Zarejestrowany: 05-03-2011
Model: Mondeo MKIII
Silnik: Diesel
Rocznik: 2001
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie a w tym radyjku w jaki spobo sie podlaczyc telefonem. wczesniej wypisane odpowiedzi niestety nie pomogly. jeszcze tez sie nasuwa pytanie dlaczego ktos zamontował sobie mala antenke w tylnej szybie( nie wiem od czego) i tak mysle ze moze byc od tel. Ostatnio edytowane przez arturek ; 27-05-2013 o 06:39 |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Cytat:
1)Jakbyś sprecyzował pytanie - byłoby łatwiej odpowiedzieć 2) O tym jak podpiąć zestaw głośnomówiący do takiego radia masz opisane w tej poradzie [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] 3) To radio ma tylko funkcję wyciszenia, po nadejściu rozmowy i resztę musi realizować zestaw głośnomówiący 4) W poradzie masz odpowiedź odnośnie anteny 5) Nie myl swojego radia 6000, z nowszymi modelami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Do tych radii, ford produkował osobny moduł bluetootch. Opis montażu BT tutaj [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 27-05-2013 o 06:42 |
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
![]() Zarejestrowany: 05-03-2011
Model: Mondeo MKIII
Silnik: Diesel
Rocznik: 2001
|
Wielkie dzieki kolego podobna antenke mam i taki glosnik tez widzialem ze jest po stronie pasazera wiec nie pozostaje nic innego jak isc popatrzec dalej za innymi czesciami zestawu. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a domyslilem sie ze nie o tym piszecie wiec dlatego dodalem fotke, jeszcze raz wielkie dzieki. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
![]() Imię: Darek
Model: ford s-max
Silnik: 2.0tdci
Rocznik: 2009
|
Panowie mam forda s-max i też miałem problem z zestawem głośno mówiącym ale sobie poradziłem sam!!!!! radio 6000cd service nie bardzo wiedział o co chodzi,a chodzi o pieniądze hee ,jak ktoś będzie miał problem z zestawem głośno mówiącym to piszcie na e-mail darenio [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] pomogę jak to ustawić pozdro
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
![]() Imię: Przemek
Model: Focus
Silnik: 1.6 TDCI
Rocznik: 2005
|
Witam, staram się podłączyć telefon do radia w swoim fokusie. Kupiłem go juz z wprowadzonymi innymi telefonami i wygląda na to, że nie ma już miejsca na mój telefon ponieważ udało mi się sparować telefon swój z radiem ale teraz po naciśnięciu w telefonie "ford audio" nic się nie dzieje więc podejrzewam, że nie ma na niego miejsca. Próbowałem już usunąć je sposobami wcześniej wypisanymi ale nic mi nie idzie. W ogóle zastanawiam się czy mam możliwość podłączenia telefonu pod to radio ponieważ po wejściu w menu zaawansowane nie ma możliwości włączenia lub też wyłączenia BT ale fakt, że mój telefon znalazł "audio fokus" świadczy o tym ze ten BT chyba jest. Sam już nie wiem. Radio które mam u siebie jest przełożone z modelu po liftingu. Radio z czerownymi literami na wyświetlaczu. W każdym razie kto ma dobry sposób na usunięcie już zapisanych wcześniej telefonów. Dzięki z góry
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: 2005
|
U mnie połaczenie z radiem działa.
Do czego słuzy przycisk Voice? |
|
|
|
|
|
#48 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Cytat:
Np. w mondeo mk4 - słuzy do obsługi funckji Voice Control = głosowo włączasz funkcje samochodu - opisane w instrukcji pozdrawiam Arturek
|
|
|
|
#49 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 15-05-2006
Model: MONDEO MK4 GHIA
Silnik: 2.0TDCI
Rocznik: 07
|
Trochę brakuje mi tej funkcji bo działała mi z orginalnym radiem Sony
Teraz mam zamontowaną stację multimedialną GMS 6701 Lexury i z tym radyjkiem to nie działa Zastanawiam się czy to kwestia samego mikrofonu bo teraz ten fabryczny jest odłączony czy temat wymaga większego zgłębienia Voice Control siedzi w radiu? czy jest to osobny moduł bo jeśli osobny to mógłbym pokusić się o próbę podłączenia go do radia a jeśli siedzi w radiu to sobie odpuszczę bo nowe radio tego nie ma |
|
|
|
|
|
#50 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC